FatZeus
80+
- Reaksiyon skoru
- 177
Dinkum, MK11 hariç hepsini satın aldım.Çok iyi yapmışsın hocam. Bu arada hangi oyunları aldınız?
Dinkum, MK11 hariç hepsini satın aldım.Çok iyi yapmışsın hocam. Bu arada hangi oyunları aldınız?
Gayet güzel oyunlar hocam bir tek Mortal Shell beğenememiştim ben.Dinkum, MK11 hariç hepsini satın aldım.
Alıntıyı görüntüle
Ha şey birde party panic vardı onu eklemeyi unutmuşum. Belki arkadaşlarla oynarım diye almıştım son saniye yaga , mortal shell , party panic.Gayet güzel oyunlar hocam bir tek Mortal Shell beğenememiştim ben.
Bende Marvel Spider-Man, Uncharted 4, Her Story, Final Fantasy 7 Remake, Final Fantasy 15, Ready or Not, High On Life, Brotato, V Rising, Resident Evil Village aldım. Artık Sifu ile beraber 4-5 ay kadar götür beni diye tahmin ediyorum.Ha şey birde party panic vardı onu eklemeyi unutmuşum. Belki arkadaşlarla oynarım diye almıştım son saniye yaga , mortal shell , party panic.
Spiderman , High On Life çok güzel oyunlar eğlenirsin merak etme pişman etmez . (Oynadığım için söylüyorum) Özellikle rick and morty seviyorsan high on life çiçek gibiBende Marvel Spider-Man, Uncharted 4, Her Story, Final Fantasy 7 Remake, Final Fantasy 15, Ready or Not, High On Life, Brotato, V Rising, Resident Evil Village aldım. Artık Sifu ile beraber 4-5 ay kadar götür beni diye tahmin ediyorum.