Kendinle barışık değilsin. Hayatında bazı boşluklar var. O boşlukları -senin de itirafın üzerine söylüyorum- sigara gibi ürünlerle doldurmaya çalışmışsın. Geçici dopamin salınımı o boşluğu doldurabilir evet. Ama psikolojin sağlıklı değilse içinde rayına oturmamış bir şeyler varsa beyin error verir. İştahın kapanmış. Bu da bir belirtidir.Biraz,istahimda yok bu aralar zaten
doğruda nasıl düzeltcez sigara içemiyom yemek yiyemiyom kaldım böyleKendinle barışık değilsin. Hayatında bazı boşluklar var. O boşlukları -senin de itirafın üzerine söylüyorum- sigara gibi ürünlerle doldurmaya çalışmışsın. Geçici dopamin salınımı o boşluğu doldurabilir evet. Ama psikolojin sağlıklı değilse içinde rayına oturmamış bir şeyler varsa beyin error verir. İştahın kapanmış. Bu da bir belirtidir.
Paran var. Psikiyatriste gidebilirsin. Ama normal bir psikiyatriste değil. Terapist bir psikiyatriste.doğruda nasıl düzeltcez sigara içemiyom yemek yiyemiyom kaldım böyle
giderimde ne çözüm önerecekParan var. Psikiyatriste gidebilirsin. Ama normal bir psikiyatriste değil. Terapist bir psikiyatriste.
İyisine ve bilişsel davranışçı terapi yapana gidersen BDT yapacak.giderimde ne çözüm önerecek
Sonra sigara icebilecek miyimİyisine ve bilişsel davranışçı terapi yapana gidersen BDT yapacak.
Sen iflah olmazsın. Kusura bakma da.Sonra sigara icebilecek miyim