Neler Yeni

Sigara kullanıyorum ailem bilmiyor

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
bu devirde alilenin sigarayı kafaya takacagini düşünmüyorum. doktor soylesende soylemesende iyi doktorsa anlar ama sigara pek sağlığa etki etmiyor tvlerde abartiyorlar baya evet zararlı ama abartildigi kadar değil. az iciyorsan etki bile etmez. gunde 1-2 paket iciyorsan o sorun olur. gunde 2-3 tane ile pek bir şey şey olmaz

Son düzenleme:

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
bilmiyorum çokta korkuyorum bu duruma hiçte öğrenmelerini istemiyorum. Haftada 1 paket bitiyor malbora touch blue kullanıyorum. az içiyorum
veee benceee bırak abii hem yakalanma korkusu olmaz bida rahatlarsın hemde sağlığına zarar vermemiş olursun

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
bilmiyorum çokta korkuyorum bu duruma hiçte öğrenmelerini istemiyorum. Haftada 1 paket bitiyor malbora touch blue kullanıyorum. az içiyorum
Hocam doktorun yanına gidin ve durumu izah edin. Neticede 27 yaşında adamsınız. Benim tavsiyem bırakmanız yönünde olacak, biraz klişe olacak ama olsun. Ben çok içtim ve hala arada tek tük içerim inanın çol farkediyor içmediğiniz zamanlara kıyasla.

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emre
Çok garip en az 10 yıldır içiyondur hocam sen

Okullarda bile artık üstüne parfüm şişesi bile boşaltsa biri fark ediyor hocalar yanından geçince bok gibi kokusu geliyor zaten xd

Doktora yalnızken belirtin bence bir şey olmaz sigara kullanımı kan testi ve akciger grafisinde belli oluyor diyebiliyorum. Ailenizi sigara içtiğinizi söylemenizi öneririm ne kadar üzülecek de olsalar sizin söylemeniz daha iyi olur ilerde içtiğinizi anlarlarsa daha çok üzülürler belki de zaten içtiğinizi anlamışlardır
Ablam kokudan buzdarıp şu 2 aydır
Mesaj otomatik birleştirildi:

veee benceee bırak abii hem yakalanma korkusu olmaz bida rahatlarsın hemde sağlığına zarar vermemiş olursun
inşallah ya

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
bu devirde alilenin sigarayı kafaya takacagini düşünmüyorum. doktor soylesende soylemesende iyi doktorsa anlar ama sigara pek sağlığa etki etmiyor tvlerde abartiyorlar baya evet zararlı ama abartildigi kadar değil. az iciyorsan etki bile etmez
Hocam içmiyorsanız bilmemeniz normal. Hele de içip bir de yatan bir insansanız toptan gittiniz. Ben mesela eskiden 10 km tempolu koşulara katılır sorunsuz bitirirdim. Şimdi 100m koşunca nefesim kesiliyor, bayılacak oluyorum. Her türlüsünü içtim, çok içtiğim dönem de oldu az içtiğim dönem de, hatta 1 sene kadar da bırakıp tekrar başlamışlığım var. Yani övünülecek bir şey değil ama bayağı teceübem var bu konuda.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Hocam ben olsam pat küt söyler geçerim. Olayları kafada büyütünce çok sıkıntılı bir bunalıma girebiliyor insan.

dextermr

80+
bu devirde alilenin sigarayı kafaya takacagini düşünmüyorum. doktor soylesende soylemesende iyi doktorsa anlar ama sigara pek sağlığa etki etmiyor tvlerde abartiyorlar baya evet zararlı ama abartildigi kadar değil. az iciyorsan etki bile etmez. gunde 2 paket iciyorsan o sorun olur. gunde 2-3 tane ile pek bir şey şey olmaz
hocam bu dediğiniz kişiye göre değişir bende sinüzit var sigara daha da kötüleştiriyor ve bu durum baya etkiliyo beni, az içiyorum bu arada

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emre
Olmadı doktoru tek yakaladığımda söylücem hemen kimseye söylememisin içinde tehbihlicem inşallah yakalanmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben olsam pat küt söyler geçerim. Olayları kafada büyütünce çok sıkıntılı bir bunalıma girebiliyor insan.
Üzülmelerini istemiyorum ya o yüzden babam olsa söylerim dayağımı yerim diğer tarafa geçerim :D

Livaković

80+ Silver
Sigara kullanıyorum ailem bilmiyor yarın'da burun ameliayatım var. Annem ve ablam tiroid kanseri sıkıntılı bir durum sigara içtiğimi söylemek istemiyorum onlara. ablamla girdim antezi doktorun yanına sigara kullanmadığımı söyledim bir sıkıntı olur mu? Eğer söylersem annem ve ablam çok üzülecek. Babam vefat ettiği için aileme abimle ben bakıyorum. 27 yaşındayım tedirginim biraz. Yardımcı olursanız sevinirim nasıl söyleyebilrim aneztezi doktoruna. sigara içtiğimi.
18 yaşının üstündesin parayı kendin kazanıyorsun ailen sadece kızabilir içmene yasal olarak bir şey denilemez maks 1 2 gün azarlarlar sonra alışırlar duruma

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Hocam hastanede çalışıyorum KBB servisinde. Soriyim doktora istersen şu an nöbetteyim 😂

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emre
Çok güzel olur biliyor musun sorar mısın lütfen?

Hanaz

80+ Gold
Hiç içmiyon bence kokluyon günde 1 bilemedin 1.5 daha lisedeyim

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Çok güzel olur biliyor musun sorar mısın lütfen?
Hocam şimdi sordum. Anestezi hekiminin o soruyu sorma sebebi ameliyatta olası bir komplikasyon olursa verilecek ilaçların dozajı için önemli. Bence söylemeli diyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,999
Üyeler
163,589
Son üye
Churchilly
Top Bottom