Neler Yeni

Sigara kullanıyorum ailem bilmiyor

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emre
Hocam şimdi sordum. Anestezi hekiminin o soruyu sorma sebebi ameliyatta olası bir komplikasyon olursa verilecek ilaçların dozajı için önemli. Bence söylemeli diyor
Anladım direk söylücem inşallah ya doktor geldiği gibi yada anezti doktorunu gördüğüm gibi

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,626
İsim
Oozdmrsm
Sigara kullanıyorum ailem bilmiyor yarın'da burun ameliayatım var. Annem ve ablam tiroid kanseri sıkıntılı bir durum sigara içtiğimi söylemek istemiyorum onlara. ablamla girdim antezi doktorun yanına sigara kullanmadığımı söyledim bir sıkıntı olur mu? Eğer söylersem annem ve ablam çok üzülecek. Babam vefat ettiği için aileme abimle ben bakıyorum. 27 yaşındayım tedirginim biraz. Yardımcı olursanız sevinirim nasıl söyleyebilrim aneztezi doktoruna. sigara içtiğimi.
hocam doktorla yalnız konuşun. Benim arkadaşımın dediğine göre anestezi sonrasında uyanma durumu gibi birşeyler varmış (bu olayın kesinliğini bilmiyorum. dediğim gibi doktorunla konuş)

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emre
Bu arada ameliyatı oldum aneztezi doktorunu ameliyathanede gördüğüm gibi söyledim hocam böyle böyle ben sigara kullanıyorum ablam yanımda olduğu için söyleyemedim dedim. Sıkıntı yok hemen hallediyorum dedi yeni karışım yaptı verdi bana.

Top Bottom