Sadece Ben
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 152
- İsim
- Cengiz Balkiraz
Selamlar. Hayatın, derslerin yoğunluğundan 1.5 yıl civarı önce içmeye başladım. Şimdi bırakmak istiyorum. Birkaç gün içmiyorum ama sonrasında tekrardan içmeye başlıyorum. Dersler hala yoğun geliyor. Bir de canım istiyor. Kafamı dağıtıyor. Nasıl daha rahat bırakabilirim. Ve son olarak, biliyorum her sigara koku bırakır ama bunların içinde en az bırakacak yok mu ? Touch Blue demeyin lütfen kesmiyor. Hem orta derecede etkili hem de koku bırakmayan bir şey arıyorum. Ne hafif ne ağır. Dark Blue denedim, çok koku bırakıyor. Night Blue denedim güzel ama farklı şeyler istiyo canım. Marlboro Touch denedim (kırmızı filtre) sevmedim. Marlboro Red içmek istiyorum ama çok koku bırakıyor galiba. Bir ara 1-2 paket içmiştim ve gerçekten güzeldi .
Aslında, "kafamı dağıtıyor" kısmını bağımlılıktan söylüyo da olabilirim. Gerçekten dağıtıyor mu yoksa nikotin eksikliğimi mi gideriyor karar veremedim. Galiba 2.si
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında, "kafamı dağıtıyor" kısmını bağımlılıktan söylüyo da olabilirim. Gerçekten dağıtıyor mu yoksa nikotin eksikliğimi mi gideriyor karar veremedim. Galiba 2.si
Son düzenleme: