Neler Yeni

Sigara Nasıl Yok Edilir ?

GH Ghoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ertuğrul
Merhaba, arkadaşlar bir eşşeklik yaptım çok merak ediyodum bugün 1 paket muratti rosso aldım, gerçekten tadı rezaletmiş berbat ötesi birşeymiş sigara. Merakımdan aldım 1 paket ve geriye 19 dal kaldı verdiğim paraya yazık olmaması için ne yapmam lazım birine mi versem yoksa direkt atayım mı balkondan aşağı ?, içtikten sonra biraz rahatlattı uykum geldi ama gerçekten berbat ötesi tadı ve kokusu öğrenmiş oldum ve bir daha ağzıma sürmeyeceğim. Ben sigarayı tadı iyi olan bir şey sanıyodum bunu nasıl içebiliyorsunuz bildiğin kağıt yakıp içmek bu.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
A''
Merhaba, arkadaşlar bir eşşeklik yaptım çok merak ediyodum bugün 1 paket muratti rosso aldım, gerçekten tadı rezaletmiş berbat ötesi birşeymiş sigara. Merakımdan aldım 1 paket ve geriye 19 dal kaldı verdiğim paraya yazık olmaması için ne yapmam lazım birine mi versem yoksa direkt atayım mı balkondan aşağı ?, içtikten sonra biraz rahatlattı uykum geldi ama gerçekten berbat ötesi tadı ve kokusu öğrenmiş oldum ve bir daha ağzıma sürmeyeceğim.
At çöpe gitsin 😃

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Buğra Aykaç
Babanız varsa sigarayı ona verebilirsiniz

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Sinan
Merhaba, arkadaşlar bir eşşeklik yaptım çok merak ediyodum bugün 1 paket muratti rosso aldım, gerçekten tadı rezaletmiş berbat ötesi birşeymiş sigara. Merakımdan aldım 1 paket ve geriye 19 dal kaldı verdiğim paraya yazık olmaması için ne yapmam lazım birine mi versem yoksa direkt atayım mı balkondan aşağı ?, içtikten sonra biraz rahatlattı uykum geldi ama gerçekten berbat ötesi tadı ve kokusu öğrenmiş oldum ve bir daha ağzıma sürmeyeceğim. Ben sigarayı tadı iyi olan bir şey sanıyodum bunu nasıl içebiliyorsunuz bildiğin kağıt yakıp içmek bu.
Sigara zamanla bağımlılık yapan bir şey. Daha fazla içmeden ver birisine gitsin.

GH Ghoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçen birisine vermek daha mantıklı olur ama keşke sigarayı denemeseydiniz Allah'tan sizde bağımlılık yapmamış
Bağımlılık yapacak bir şey değilki, tadı çok kötü berbat kokuyor sadece havaya duman üflüyosun kimse sigaranın tadının iyi olduğunu söylemez. deneyerek gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dalı atıyorum 3 TL tutuyorsa siz 1.50 sen satın 😂😂
Valla keşke 40-50 liraya alan olsa da satsam en azından para boşa gitmezdi

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Eagle
Bağımlılık yapacak bir şey değilki, tadı çok kötü berbat kokuyor sadece havaya duman üflüyosun kimse sigaranın tadının iyi olduğunu söylemez. deneyerek gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla keşke 40-50 liraya alan olsa da satsam en azından para boşa gitmezdi
Hocam diyin 19 dal sigara 40 lira alırlar 😂

Hanaz

80+ Gold
Nesi rezalet 5 yıldır iciyorum

Tabi nikotini 09 olunca ağır gelmiştir

Hanaz

80+ Gold
Top Bottom