Allah sifa versin Hocam. Bırakmak sorun değilde,bence Tekrar başlamama sorun.acıkmak gibi. nasıl çok aç kalınca yemek yeme isteğin oluyorsa sigara da aynı. içinde bir nikotin isteği oluyor. içmediğin zaman sinirli, başı ağrıyan huysuz bir insana dönüşüyorsun. bırakınca bir süre böyle oluyor. sonra geçiyor.
ben bırakalı 2 sene oldu. eskiden yemeklerden sonra ya da alkolle çok canım isterdi. şimdi hiç yok. alkolle bile canım istemiyor. kokusu çok rahatsız ediyor. arkadaşlarım yanımda içip eve gelince üstümdekileri atıp duş alıyorum. o kadar rahatsız ediyor.Allah sifa versin Hocam. Bırakmak sorun değilde,bence Tekrar başlamama sorun.
Benide hocam.Bide cakallar nikotin bağımlılık yapmaz ayağına yatıyor iki yüzlüler.ben bırakalı 2 sene oldu. eskiden yemeklerden sonra ya da alkolle çok canım isterdi. şimdi hiç yok. alkolle bile canım istemiyor. kokusu çok rahatsız ediyor. arkadaşlarım yanımda içip eve gelince üstümdekileri atıp duş alıyorum. o kadar rahatsız ediyor.
30 senedir içiyorum daha bağımlılık yaptığını görmedimBenide hocam.Bide cakallar nikotin bağımlılık yapmaz ayağına yatıyor iki yüzlüler.
Sigarayı bırakanlarda o oluyor dostum ciğerlerin temizlenmeye başladığı için sağlıklı nefes alıyorsun sürekli sigara dumanına alışık olduğun için temiz oksijen öksürük yapar. Hatta çok yeşillik olan yerlere gittiğimizde de olur bazen temiz havadan.Arkadaşlar ben sigarayı bırakalı 1 ay felan oluyor ancak daha önce hiç oksurmezdim şimdi son birkaç gündür öksürmeye nefesim daralmaya başladı sizce bu normal midir ?
Corona olmadıysan normal.Arkadaşlar ben sigarayı bırakalı 1 ay felan oluyor ancak daha önce hiç oksurmezdim şimdi son birkaç gündür öksürmeye nefesim daralmaya başladı sizce bu normal midir ?