Sigarayı Bıraktım Öksürme problemi başladı

Bunu neden sigaraya bağladın onu anlamadım. Git bi doktora görün, belki ciddi bir problemdir.

Pek
Babamda da aynı problem var çok uzun süre oldu ama hala öksürüyor sigara kullanırken böyle bir durumu yoktu , öksürmesi arada bir (2-3 gün falan) oluyor ama aşırı şiddetli doktora da gitmiyor
Peki gexiyormu bir süre sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu neden sigaraya bağladın onu anlamadım. Git bi doktora görün, belki ciddi bir problemdir.
Çünkü sigarayı biraktim

Yok zannetmiyorum oladabilir ancak ben düşünmüyorum biraz daha ilerlerse test yaptırırım ama
Koku alamama var mı?

Birde vücutta büyük değişiklikler olmaya başlamıştır 1 aya yaklaştıktan sonra ondan olabilir

Arkadaşlar ben sigarayı bırakalı 1 ay felan oluyor ancak daha önce hiç oksurmezdim şimdi son birkaç gündür öksürmeye nefesim daralmaya başladı sizce bu normal midir ?
içmeye devam et :D doktora görün

Sigarayı bıraktıktan sonra Öksürme
2- 12 hafta sonra: Öksürüğün şiddeti hafifliyor.
Sigarayı bıraktıktan 2-12 hafta sonra, öksürük varsa şiddeti azalıyor ve 3 ay içinde kayboluyor. Balgam sorunu 2 haftada yarı yarıya azalıyor.

Büyük ihtimalle sigaranın kalıntıları ni vücuttan atmak icin vücudun gösterdiği bir reaksiyon balgam da olabilir diye düşünüyorum ben biraktimda öyle bir şey olmadı ama şuan tekrar içiyorum balgam + öksürük sorunum var

Normal. İçindekileri atıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,721
Üyeler
188,151
Son üye
perlervers
Geri