Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Bunu neden sigaraya bağladın onu anlamadım. Git bi doktora görün, belki ciddi bir problemdir.
Peki gexiyormu bir süre sonraBabamda da aynı problem var çok uzun süre oldu ama hala öksürüyor sigara kullanırken böyle bir durumu yoktu , öksürmesi arada bir (2-3 gün falan) oluyor ama aşırı şiddetli doktora da gitmiyor
Çünkü sigarayı biraktimBunu neden sigaraya bağladın onu anlamadım. Git bi doktora görün, belki ciddi bir problemdir.
Disk şeklindeki varsa o etki eder diğerleri hafif kalırE
Evet benimde astım ilaçları vardı onlardan kullanırım herhalde
Biz tıp okuyan birkaç arkadaş olarak bu duruma tepkiliyizForumun yaş ortalaması maksimum 15, ne gibi bir tavsiye bekliyorsun ki? O kadar endişelendiysen git bir doktora görün.
Balgam mı? BazenPek
Peki gexiyormu bir süre sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çünkü sigarayı biraktim
Aydınlat bizi BAN abiBiz tıp okuyan birkaç arkadaş olarak bu duruma tepkiliyiz.
@DOGANALPASLAN
Bizi gözardı etmeyiniz lütfen...
Disk şeklinde ne demek pek anlamadım ventolin benim kullandığımin adiDisk şeklindeki varsa o etki eder diğerleri hafif kalır
Koku alamama var mı?Yok zannetmiyorum oladabilir ancak ben düşünmüyorum biraz daha ilerlerse test yaptırırım ama
içmeye devam etArkadaşlar ben sigarayı bırakalı 1 ay felan oluyor ancak daha önce hiç oksurmezdim şimdi son birkaç gündür öksürmeye nefesim daralmaya başladı sizce bu normal midir ?
Yok şimdiye kadar öyle bir soeun hiç olmadıKoku alamama var mı?
Birde vücutta büyük değişiklikler olmaya başlamıştır 1 aya yaklaştıktan sonra ondan olabilir
Biz tıp okuyan birkaç arkadaş olarak bu duruma tepkiliyiz.
@DOGANALPASLAN
Bizi gözardı etmeyiniz lütfen...