Muahmmed01
80+
- Reaksiyon skoru
- 194
Arkadaşlar ben sigarayı bırakalı 1 ay felan oluyor ancak daha önce hiç oksurmezdim şimdi son birkaç gündür öksürmeye nefesim daralmaya başladı sizce bu normal midir ?
Doktora gitsene hocam. Burada bu soru mu sorulur şimdiArkadaşlar ben sigarayı bırakalı 1 ay felan oluyor ancak daha önce hiç oksurmezdim şimdi son birkaç gündür öksürmeye nefesim daralmaya başladı sizce bu normal midir ?
Yok zannetmiyorum oladabilir ancak ben düşünmüyorum biraz daha ilerlerse test yaptırırım amaCorona?
Sağlık kategorisi neden var ? Aklıma takıldı sordum işteDoktora gitsene hocam. Burada bu soru mu sorulur şimdi
O zaman doktora gitYok zannetmiyorum oladabilir ancak ben düşünmüyorum biraz daha ilerlerse test yaptırırım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağlık kategorisi neden var ? Aklıma takıldı sordum işte
Yok zannetmiyorum oladabilir ancak ben düşünmüyorum biraz daha ilerlerse test yaptırırım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağlık kategorisi neden var ? Aklıma takıldı sordum işte
Aynen hocam şimdi sorulmaz sen yarın öğlen 2 gibi gel o zaman sorulurDoktora gitsene hocam. Burada bu soru mu sorulur şimdi
Kahkaha şelalesiAynen hocam şimdi sorulmaz sen yarın öğlen 2 gibi gel o zaman sorulur![]()
Mor renkli disk şeklindeki astım ilacını kullanmayö dene ben sigara içmedim ama benim içten kuru öksürme problemim böyle çözüldü sende deneyebilorsinArkadaşlar ben sigarayı bırakalı 1 ay felan oluyor ancak daha önce hiç oksurmezdim şimdi son birkaç gündür öksürmeye nefesim daralmaya başladı sizce bu normal midir ?
Neyse tamam kardeşimKahkaha şelalesi
Geçen birine başım ağrıyor diyorum kas gevşektici iç diyorForumun yaş ortalaması maksimum 15, ne gibi bir tavsiye bekliyorsun ki? O kadar endişelendiysen git bir doktora görün.
Evet benimde astım ilaçları vardı onlardan kullanırım herhaldeMor renkli disk şeklindeki astım ilacını kullanmayö dene ben sigara içmedim ama benim içten kuru öksürme problemim böyle çözüldü sende deneyebilorsin