Sigarayı Bıraktım Öksürme problemi başladı

Reaksiyon skoru
194
Arkadaşlar ben sigarayı bırakalı 1 ay felan oluyor ancak daha önce hiç oksurmezdim şimdi son birkaç gündür öksürmeye nefesim daralmaya başladı sizce bu normal midir ?

Arkadaşlar ben sigarayı bırakalı 1 ay felan oluyor ancak daha önce hiç oksurmezdim şimdi son birkaç gündür öksürmeye nefesim daralmaya başladı sizce bu normal midir ?
Doktora gitsene hocam. Burada bu soru mu sorulur şimdi

Yok zannetmiyorum oladabilir ancak ben düşünmüyorum biraz daha ilerlerse test yaptırırım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağlık kategorisi neden var ? Aklıma takıldı sordum işte
O zaman doktora git

Yok zannetmiyorum oladabilir ancak ben düşünmüyorum biraz daha ilerlerse test yaptırırım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağlık kategorisi neden var ? Aklıma takıldı sordum işte

Forumun yaş ortalaması maksimum 15, ne gibi bir tavsiye bekliyorsun ki? O kadar endişelendiysen git bir doktora görün.

Mor renkli disk şeklindeki astım ilacını kullanmayö dene ben sigara içmedim ama benim içten kuru öksürme problemim böyle çözüldü sende deneyebilorsin

Babamda da aynı problem var çok uzun süre oldu ama hala öksürüyor sigara kullanırken böyle bir durumu yoktu , öksürmesi arada bir (2-3 gün falan) oluyor ama aşırı şiddetli doktora da gitmiyor

E
Mor renkli disk şeklindeki astım ilacını kullanmayö dene ben sigara içmedim ama benim içten kuru öksürme problemim böyle çözüldü sende deneyebilorsin
Evet benimde astım ilaçları vardı onlardan kullanırım herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,873
Üyeler
188,176
Son üye
tunafish
Geri