Bırakmama büyük ölçüde yarar bir video sakin ve sadece videoya odaklanabileceğiniz bir zaman izleyiniz
Ben bir akşam üstü merdiveni çıkarken soluk soluğa kalmam neticesinde son dal sigaramı kırıp atarak bırakmıştım. Bir seferde ve irade ile olacak bir şey. Özellikle kafanı meşgul edebilecek şeyler varsa o zaman çok daha iyi olur senin için.
Öz farkındalık kurabilirsin.
Her canın sigara istediğinde şınav çekmeye başla.
o zaman son 1 paketim 10 dalım falan kaldı o bitince baslıyorum beylerSigarayı bırakma hattı yok mu işlerinin adı ne ara çözsünler sorununu her kafadan bir ses çıkıyor kimisi direkt bırak diyor kimisi azalt diyor kimisi elektronik kullan öyle bırakırsın diyor
Bu kafayla gidersen bırakamazsın hemen şimdi bırakmak için elinden geleni yap. Önce içme sıklığını azalt sonra tamamen bırak.o zaman son 1 paketim 10 dalım falan kaldı o bitince baslıyorum beyler
haklısınız hocam valla başlamadan önce 95 kiloydum 85e düştüm boy 193 cokta belli ediyo sigara ictigindeBu kafayla gidersen bırakamazsın hemen şimdi bırakmak için elinden geleni yap. Önce içme sıklığını azalt sonra tamamen bırak.
O sigarları kırıp atıyorsun ve başlamış oluyorsuno zaman son 1 paketim 10 dalım falan kaldı o bitince baslıyorum beyler