Neler Yeni

Sigarayı nasıl bırakabilirim

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
beyler içmemeye çalışınca içimde böyle bir stres oluşuyor bunaltı oluşuyor bunu azaltcak ne olabilir bırakmak istiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

DeoNade

80+ Bronze
Bırakmama büyük ölçüde yarar bir video sakin ve sadece videoya odaklanabileceğiniz bir zaman izleyiniz

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Ben bir akşam üstü merdiveni çıkarken soluk soluğa kalmam neticesinde son dal sigaramı kırıp atarak bırakmıştım. Bir seferde ve irade ile olacak bir şey. Özellikle kafanı meşgul edebilecek şeyler varsa o zaman çok daha iyi olur senin için.

VeloceRR

80+ Bronze
Tamamen kafada bitirerek. Destek amaçlı 10 bin cekimlik vozollordan al canın cektiginde 2 duman alsan yeter, azalta azalta bırakırsın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Öz farkındalık kurabilirsin.

Rulep

80+ Gold
Sigarayı bırakma hattı yok mu işlerinin adı ne ara çözsünler sorununu her kafadan bir ses çıkıyor kimisi direkt bırak diyor kimisi azalt diyor kimisi elektronik kullan öyle bırakırsın diyor

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bırakmama büyük ölçüde yarar bir video sakin ve sadece videoya odaklanabileceğiniz bir zaman izleyiniz

Ben bir akşam üstü merdiveni çıkarken soluk soluğa kalmam neticesinde son dal sigaramı kırıp atarak bırakmıştım. Bir seferde ve irade ile olacak bir şey. Özellikle kafanı meşgul edebilecek şeyler varsa o zaman çok daha iyi olur senin için.
Öz farkındalık kurabilirsin.
Her canın sigara istediğinde şınav çekmeye başla.
Sigarayı bırakma hattı yok mu işlerinin adı ne ara çözsünler sorununu her kafadan bir ses çıkıyor kimisi direkt bırak diyor kimisi azalt diyor kimisi elektronik kullan öyle bırakırsın diyor
o zaman son 1 paketim 10 dalım falan kaldı o bitince baslıyorum beyler

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
tamamen irade 25 yaşındayım hiç bağımlısı olmadım lisede falan içerdik ama hiç sigara aramadım askerlik Kıbrısa gittim çeşit çeşit sigarlar ucuzdu hem de farklı farklı sigaralar deniyordum yine de bağımlısı olmadım :peepo1:

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Bu kafayla gidersen bırakamazsın hemen şimdi bırakmak için elinden geleni yap. Önce içme sıklığını azalt sonra tamamen bırak.
haklısınız hocam valla başlamadan önce 95 kiloydum 85e düştüm boy 193 cokta belli ediyo sigara ictiginde

Rulep

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,702
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom