Neler Yeni

Siğile ilaç sürmeye devam etmelimiyim

Crespo27

80+
2 yıldır sağ baş parmağımda siğil var geçen eczaneden ilaç aldım duoderm diye 4 gündür sürüyorum hergun azar azar etini kesiyorum temizliyorum simdide bayağı bir et kaldırdım son hali bu şekilde sizce ilaci sürmeye devam etmelimiyim başka parmaklarımdada siğil var 4 tane falan fakat ilaç adeta geceleri cehennem ateşinde yaktıgı için onlara sürmedim cildiyeye randevu arıyorum dediğim gibi süreyimmi ilaci birde bu siğil nerden bulaşıyor insana

Ekler

• IMG_2495.jpeg
    IMG_2495.jpeg
    2.7 MB · Hit: 76

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende ayağımda vardı. İlaçla falan geçirmeye çalışmıştım. Ama geçmemişti. Burada birinin tanıdığı okuyormuş. Yanına gittik. Okudu geçti valla. Yakınlarınızda okuyan falan varsa git okuttur. İlaçla geçmiyor. Geçmiş olsun.

ALLAH YOK DİYENLERE GELSİN

Crespo27

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende ayağımda vardı. İlaçla falan geçirmeye çalışmıştım. Ama geçmemişti. Burada birinin tanıdığı okuyormuş. Yanına gittik. Okudu geçti valla. Yakınlarınızda okuyan falan varsa git okuttur. İlaçla geçmiyor. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim bu parmağımdaki siğil demi internete yazınca daha farklı resimler çekiyorda

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Korby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Koray Gürsoy
Siğilin büyük ihtimal virüsten kaynaklanıyordur. Diğer parmaklarında da olması bunu doğrular gibi duruyor. Siğilini soyman kesmen çok yanlış. Daha da çok yayarsın. Ayrıca kullandığın ilaç salisilik asit ve laktik asit içeriyor. Onu soyulmuş deriye kullanman çok yanlış olur. Siğilinle oynama ve bir an önce dermatoloğa görünmeye çalış.

Elindekinin siğil olduğunu söyleminden dolayı söyledim. En doğrusu dermatoloğun teşhisidir.

Crespo27

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siğilin büyük ihtimal virüsten kaynaklanıyordur. Diğer parmaklarında da olması bunu doğrular gibi duruyor. Siğilini soyman kesmen çok yanlış. Daha da çok yayarsın. Ayrıca kullandığın ilaç salisilik asit ve laktik asit içeriyor. Onu soyulmuş deriye kullanman çok yanlış olur. Siğilinle oynama ve bir an önce dermatoloğa görünmeye çalış.

Elindekinin siğil olduğunu söyleminden dolayı söyledim. En doğrusu dermatoloğun teşhisidir.
randevu bulursam cildiyeye gideceğim teşekkür ederim

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz

ALLAH YOK DİYENLERE GELSİN
elimde çok güzel köprü var ister misin 🙃

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
benim orta parmagimda 3 tane vardi 17 yildir gecmemisti.(ilac kullnmistim ve anneannemin israri uzerine anneannemin bi arkadasi biseyler okumustu). Birgun elinde sigil olan bir kizla elele tutustuktan 2 gun sonra bir sabah uyandigimda hepsi gitmisti ama hala izleri belli oluyor dikkatli bakinca. Acaba o kiza falan mi gecti merak ediyorum

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
Birgun elinde sigil olan bir kizla elele tutustuktan 2 gun sonra bir sabah uyandigimda hepsi gitmisti
şu kısım aşırı acayıp
2 yıldır sağ baş parmağımda siğil var geçen eczaneden ilaç aldım duoderm diye 4 gündür sürüyorum hergun azar azar etini kesiyorum temizliyorum simdide bayağı bir et kaldırdım son hali bu şekilde sizce ilaci sürmeye devam etmelimiyim başka parmaklarımdada siğil var 4 tane falan fakat ilaç adeta geceleri cehennem ateşinde yaktıgı için onlara sürmedim cildiyeye randevu arıyorum dediğim gibi süreyimmi ilaci birde bu siğil nerden bulaşıyor insana
böyle bişeyi ilk defa gördüm ben normal yaraya benziyo garip yaw

Crespo27

80+
şu kısım aşırı acayıp

böyle bişeyi ilk defa gördüm ben normal yaraya benziyo garip yaw
Şuan kalktıgı için öyle ilk halini atabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu zamana kadar niye gitmediniz iyice buyümüş gerçi bendede var ama böyle değil artık parcam gibi oldu alıştım
Ya kanka bende alıstım beni rahatsız etmıyo ama arkadaşlar falan ortamda kötü duruyo diyolar bune falan iğreniyolar

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,791