Emrecan9950
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Emrecan
Öncelikle merhaba.
Kendime göre ucuz plastik bir deste arıyorum biraz araştırdım ve şunları buldum.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Öncelikle alma sebebim küçük ilizyonlar yapmak. Buna uygun bir şey arıyorum açıkçası. Biliyorum bicycle, taly ho, bee gibi markalar olduğunu fakat bütçeme uymuyor, 200ü çok da geçmeyecek şekilde bir deste arıyorum. Kaliteli olan bildiğiniz varsa tavsiye ederseniz sevinirim.
Kendime göre ucuz plastik bir deste arıyorum biraz araştırdım ve şunları buldum.

Weather Forecast Siyah Gold Iskambil Kağıdı Plastik Su Geçirmez Oyun Kağıdı Cin381sy - Fiyatı, Yorumları
Weather Forecast Siyah Gold Iskambil Kağıdı Plastik Su Geçirmez Oyun Kağıdı Cin381sy yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Weather Forecast Kırmızı Jumbo Plastik Su Geçirmez Jumbo Blackjack Iskambil Oyun Kağıdı Cin385kr - Fiyatı, Yorumları
Weather Forecast Kırmızı Jumbo Plastik Su Geçirmez Jumbo Blackjack Iskambil Oyun Kağıdı Cin385kr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.Öncelikle alma sebebim küçük ilizyonlar yapmak. Buna uygun bir şey arıyorum açıkçası. Biliyorum bicycle, taly ho, bee gibi markalar olduğunu fakat bütçeme uymuyor, 200ü çok da geçmeyecek şekilde bir deste arıyorum. Kaliteli olan bildiğiniz varsa tavsiye ederseniz sevinirim.