Neler Yeni

Sikakeyb HM80 vs Iqunix EZ63 vs Melgeek Made68 Pro

malpts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Alp Tümer
oncelikle hepinize iyi günler dilerim.yeni bir klavye almayi dusunuyorum cs2'de profesyonelligi hedefliyorum ve bu yolda beni destekleyecek bi klavye ariyorum.en sonunda tercihimi şu 3 klavye arasinda kıldım:Ez63,Hm80,Made68 Pro.Ez63 alüminyum kasasiyla premium bir hissiyati var hem star trail hemde magnetic jade seçenekleri var fakat butcem muhtemelen star traila yeticek pbt tus takimi güzel fakat renk secenegi olarak mavi hosuma gitmedi muhtemelen aliexpressden beyaz pbt bir tus takimi alip kullanicam.Hm80 plastik bi kasasi var ama sert bir yapida uzerinde ekrani var(kullanmiyacam) ve retro bir stili var rengi kirli beyaz gibi bisi hosuma gitmedi açıkçası ama switchleri dunyanin en iyi manyetik switchi olan magnetic jade pro o yüzden performansi ust seviyede ama stil olarak cok hosuma gitmeyen bi klavye.Made68 Pro stili asiri guzel ttc kom switchlerle geliyor acikcasi performansi jade pro ile yarisir mi bilemedim tust takimi abs plastik kasasida muhtemelen plastik (herhangi bir bilgi gormedim).arkadaslar magnetic jade pro ile normal magnetic jade arasinda ne farklar var bilmiyorum yada bunlarin hangisi performans olarak daha iyi pek anlamadim asiri kafam karisti hepsi ust düzey ama cok farklilar yardimci olursaniz sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,240
Üyeler
171,321
Son üye
efekyxx
Top Bottom