Neler Yeni

Yardım Sıkışmış piksele baskı uyguladık arttı.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Öyle bir şey olamaz. Taşıma esnasında sarsılmış olabilir. Veya üzerine ağır eşya bırakılmış olabilir.
Hiç kusursuz denk gelmedi ve hocam ne şanssız bir insanım bir bilseniz ..

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Nerden aldınız hocam? İlginç bu kadar fazla çıkması al degis ben üşendim
3ü indirim ile GamingGen den 7000den 4800e düşmüştü , birkaç kişiden duydum ölü pikselli ürün yolluyorlarmis indirim adı altında , neyse iade ettim , 6000e MSI aldım Hepsiburada dan ilkinde De çıktı. İkincisinde De . Son kez deneyeceğim. Aslında son gelende bir adet vardı kullanacaktım ama çoğaldı. Bilgisayara hevesim felan kalmadı..

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Ben sana demiştim gaminggenden aldığını iade etme milletin lafıyla iş yapıyorsun. Tecrübelerimi yazmıştım önceki konuya. Vatandan monitör aldım mağazadan almama kutu açtırmama rağmen mağazada açılan 5 kutuda ölü piksel çıktı 6. monitörde çıkmadı artık çalışanlarda sıkılmıştı eve geldiğimde monitörde de mağazada farkedilmemiş ölü piksel vardı. Ertesi gün tekrar gittim tekrar 3 kutu açıldı verildi yine geldim yine var. Gaminggenden aldığın ölü piksel köşede olan monitör duracaktı boş yere uğraşıp macera aradın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
3ü indirim ile GamingGen den 7000den 4800e düşmüştü , birkaç kişiden duydum ölü pikselli ürün yolluyorlarmis indirim adı altında , neyse iade ettim , 6000e MSI aldım Hepsiburada dan ilkinde De çıktı. İkincisinde De . Son kez deneyeceğim. Aslında son gelende bir adet vardı kullanacaktım ama çoğaldı. Bilgisayara hevesim felan kalmadı..
Daha fazla uğraşmak istemiyorsanız başka modellere yönelebilirsiniz. Gerçekten sabır gerekiyor.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Ben sana demiştim gaminggenden aldığını iade etme milletin lafıyla iş yapıyorsun. Tecrübelerimi yazmıştım önceki konuya. Vatandan monitör aldım mağazadan almama kutu açtırmama rağmen 5 kutuda ölü piksel çıktı eve getirdiğim monitörde de mağazada farkedilmemiş ölü piksel vardı. Gaminggenden aldığın ölü piksel köşede olan monitör duracaktı boş yere uğraşıp macera aradın.
Okadar doğru söylüyorsun ki sağ dip köşede yarım saydam sabır pikseldi , kimseye inanmamak gerek

Top Bottom