silahlı özel güvenlik için çağırdılar önerisi olan var mı

oğuzhan18

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,669
Merhaba yeni bi şehire taşındık silahlı özel güvenlik kimliğimi 7 ay önce aldım. bi yere başvuru yaptım kimliğimi alıp gelmemi istediler. küçük bi mülakat yaparlar mı nasıl geçer olay acaba bilen birisi varsa sevinirim şirket.

Son düzenleme:
Merhaba yeni bi şehire taşındık silahlı özel kimliğimi 7 ay önce aldım. bi yere başvuru yaptım kimliğimi alıp gelmemi istediler. küçük bi mülakat yaparlar mı nasıl geçer olay acaba bilen birisi varsa sevinirim şirket.
bence gidin silahı nasıl aldınız silah için ruhsata falanmı girdiniz bende silahlı güvenlik olmayı düşünüyorum

bence gidin silahı nasıl aldınız silah için ruhsata falanmı girdiniz bende silahlı güvenlik olmayı düşünüyorum
Özel güvenlik dersi veren kurslara gidin ruhsatlık Bi durum yok girdiğin yerde sana silah veriyorlar ama şirkette kalıyor o silah eve götürmek yasak ama bu yasağa uyulmuyor.

Özel güvenlik dersi veren kurslara gidin ruhsatlık Bi durum yok girdiğin yerde sana silah veriyorlar ama şirkette kalıyor o silah eve götürmek yasak ama bu yasağa uyulmuyor.
iyimiş ben ruhsatla veriyor sanıyordum peki kurs fiyatı ne kadar zormu atış testi falan yaptırıyorlarmı ben daha önce kulandım ak-47 yaş 17 18 yaşıma temmuzda gircem silahlı güvenlik düşünüyorum

iyimiş ben ruhsatla veriyor sanıyordum peki kurs fiyatı ne kadar zormu atış testi falan yaptırıyorlarmı ben daha önce kulandım ak-47 yaş 17 18 yaşıma temmuzda gircem silahlı güvenlik düşünüyorum
Silahlı al tabi 120 tane soru soruyorlar kolay oluyor genelde merak etme birde 7m den 5 atış oluyor her vuruş 10 puan 50 puan alırsın rahat hepsinin ortalaması alınıyor 60 genel puan geçerli sayılıyor.

Silahlı al tabi 120 tane soru soruyorlar kolay oluyor genelde merak etme birde 7m den 5 atış oluyor her vuruş 10 puan 50 puan alırsın rahat hepsinin ortalaması alınıyor 60 genel puan geçerli sayılıyor.
Hocam 18 yaş üstü silahlı alabiliyor mu? Ben 22 diye biliyorum.

Bende 21 yaş olarak hatırlıyorum googleden bakın bence.
Anladım baya boşluğu olan meslek 2 yaşım falan var silahlı almak için. Üni okuma durumlarım olmazsa bi deneyim diyorum silahsız baya kolay alınıyor diye biliyorumda almışken iyi almak lazım.

Anladım baya boşluğu olan meslek 2 yaşım falan var silahlı almak için. Üni okuma durumlarım olmazsa bi deneyim diyorum silahsız baya kolay alınıyor diye biliyorumda almışken iyi almak lazım.
Tabi almanız iyi olur yapmasanız bile kenarda dursun.

21 yaş diye biliyorum bende

Silahsız al önce sonrasında silahlı ya çevirmek için sadece sınav parası vererek silahlı dönüştürebilşyorsunuz yaşın gelince.

silah istiyorsan kaçakçılar var baya telegram gibi yerlerde bulursun evde falan durur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

silah istiyorsan kaçakçılar var baya telegram gibi yerlerde bulursun evde falan durur
yalanmı hocam neden güldünüz 😂

Silahsız al önce sonrasında silahlı ya çevirmek için sadece sınav parası vererek silahlı dönüştürebilşyorsunuz yaşın gelince.
Hm teşekkürler hocam okul durumlarına bir bakayım ona göre kararımı veririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yalanmı hocam neden güldünüz 😂
Babam eski uzman çavuş kanka gerek yok yeterince var zaten, güvenlik işine yönelirsem ruhsatlı alırım. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,049
Üyeler
174,051
Son üye
RikudouSennin
Geri