fps etkisi varmıSilikonlu RAM bir tür değil. GameGaraj bildiğimiz silikon tabancası ile silikonu ramlere sıkıyor ve yolluyor. Yerlerinden çıkmasın diyeymiş.
Ama ramler ısınan parçalar, yani ısındıktan sonra silikonlar hafiften yumuşayacak. Çekip çıkartırsın.
Hayır yok. Dediğim gibi aldıktan sonra sistemi çalıştırırsın, ramler ısındıktan sonra silikonu çıkartırsın.fps etkisi varmı
Hacım başka bir etkisi var mı acaba ve niye gerek duyuyorlarki slikonlamayaSilikonlu RAM bir tür değil. GameGaraj bildiğimiz silikon tabancası ile silikonu ramlere sıkıyor ve yolluyor. Yerlerinden çıkmasın diyeymiş.
Ama ramler ısınan parçalar, yani ısındıktan sonra silikonlar hafiften yumuşayacak. Çekip çıkartırsın.
Dediklerine göre kargo sırasında yerlerinden çıkmasınlar diyeymiş. Ama tabi ki saçma bir bahane.Hacım başka bir etkisi var mı acaba ve niye gerek duyuyorlarki slikonlamaya
Bence de bir bahane hocam montajı en kolay olan parçalardan biri takmadan yolla ne olacakDediklerine göre kargo sırasında yerlerinden çıkmasınlar diyeymiş. Ama tabi ki saçma bir bahane.
İsteğe göre ramleri takmadan da göndertebiliyorsun.
Aynen mantıklı bir seçim olur. Ama gamegaraj bu yöntemi hala tam olarak neden yapıyor anlamış değilim. O ramı 2 tane klips tutuyor, çıkmasının imkanı yok.Bence de bir bahane hocam montajı en kolay olan parçalardan biri takmadan yolla ne olacak
Sizce rami demonte yollamak daha mı mantıklı bende sipariş vereceğim ve rami takarsen bir şey olacağından korkuyorum.Aynen mantıklı bir seçim olur. Ama gamegaraj bu yöntemi hala tam olarak neden yapıyor anlamış değilim. O ramı 2 tane klips tutuyor, çıkmasının imkanı yok.
Ram bir bilgisayarda takılması en kolay parçadır. Demonte iste kendin takabilirsin.Sizce rami demonte yollamak daha mı mantıklı bende sipariş vereceğim ve rami takarsen bir şey olacağından korkuyorum.
Aşırı kolay takması. Oraya koy it bu kadar. Ramin ortasında bir boşluk anakartın ram slotunda bi doluluk var orayı denk getirip iticen.Sizce rami demonte yollamak daha mı mantıklı bende sipariş vereceğim ve rami takarsen bir şey olacağından korkuyorum.