Bildiğim yok ama herhangi bir taneside işini görecektir.Kaliteli ve uygun fiyata bir ses kartı arıyorum tavsiyeniz varmı
Alakali mi bilmiyorum ama sorun nedir ? Belki anakarta bağlanan jaud pinlerinde temassizlik olabilirKasanın Jack girişi bozukdu bunu adam akıllı tamir edebilirlermi biraz araştırdım
Usb Ses kartlarını buldum alternatif olarak, fiyat performans Usb Ses kartı varmı ses kartı kötü olursa mikrofonda sesde kalitesiz olur.Bulduğum bir ürün : https://www.gittigidiyor.com/bilgis...mm-adaptor-laptop-virtual-sound_pdp_494563861
kasanın önündeki jack girişi bozuk tek taraftan ses geliyor jack'e hafifçe bastırınca iki taraftan geliyor bırakınca eski haline dönüyor.Nasıl yapabilır bilmiyorum ses kartı almaya karar verdim. Tamiri kolaysa nederim ama o kısımdan ana karta gelen giriş sağlam dı baktım ve hiç oynanmadı daha önceAlakali mi bilmiyorum ama sorun nedir ? Belki anakarta bağlanan jaud pinlerinde temassizlik olabilir
Tamam ozaman bozulmus olabilir ses karti alirsan sorunun cozulur buyuk ihtimalle veya anakartin arka portlarina da takabilirsinkasanın önündeki jack girişi bozuk tek taraftan ses geliyor jack'e hafifçe bastırınca iki taraftan geliyor bırakınca eski haline dönüyor.Nasıl yapabilır bilmiyorum ses kartı almaya karar verdim. Tamiri kolaysa nederim ama o kısımdan ana karta gelen giriş sağlam dı baktım ve hiç oynanmadı daha önce
Babamda kullandığı için arkaya tak çıkar zor oluyor.Tavsiye ses kartı markası varmı fiyat performansTamam ozaman bozulmus olabilir ses karti alirsan sorunun cozulur buyuk ihtimalle veya anakartin arka portlarina da takabilirsin
Ben pek bilmiyorum ses kartlari hakkındaBabamda kullandığı için arkaya tak çıkar zor oluyor.Tavsiye ses kartı markası varmı fiyat performans