- Reaksiyon skoru
- 2,348
Nereden bulabilirim videoyu
konuşma başlat atayımnasıl ulaşabilirim videoya aga
Nereden bulabilirim videoyu
konuşma başlat atayımnasıl ulaşabilirim videoya aga
Video çoğu platformdan silinmiş. Paylaşmak veya izlemek hukuki anlamda suçtur. Bu tür videoları "at" diyerek istemeyin veya başkalarına atmayın, hakkınızda dava açarlarsa donunuza kadar alırlar hapishanede gün sayarsınız.konuşma başlat atayım
Hocam yanlış anlaşılmazsa forum tarafından videoyu atar mısınız çok merak ettimvalla ruslar adam adam geldi diye paylaşıyolar telegram da benimde arkadaş gördü video yu baya bi sövmüş onlara sonra çıkmış bana da attı videoyu hay o zaman dışarda olsaydım da açmasaydım
buldunmunasıl ulaşabilirim videoya aga
bi tane türk çıkıp çocuğa tecavüz etse türklerden mi bıkacaksın ? rus halkı pedofiliyi en son destekliyen halklardandır aynı şekilde Lgbt yide desteklemezler şu gönderiye bak derimNe diyeceğimi bilemedim. RUS'lara karşı sempatim vardı. Şimdi sadece nefret.. Ona da aynısını yapsınlar.
Bebeğin suçu neydi? Ben bir bebeğe dokunurken bir yeri acıyacak diye çok yumuşak davranıyorum. Bazı beyinsizlerse..
www.instagram.com
Buldum knkbuldunmu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bi tane türk çıkıp çocuğa tecavüz etse türklerden mi bıkacaksın ? rus halkı pedofiliyi en son destekliyen halklardandır aynı şekilde Lgbt yide desteklemezler şu gönderiye bak derim
![]()
MHA Haber, Instagram: "Yunanistan Parlamentosu'nda konuşan Zelenskiy, Türkleri katleden ve 'Büyük Yunanistan' idealini hayata geçirmek için kurulan 'Filiki Eterya' örgütünü övdü. ● “Tarihteki Dostluk Cemiyeti (Filiki Eterya) burada kuruldu. Yunanist
5,817 likes, 329 comments - mhahaber, April 10, 2022: "Yunanistan Parlamentosu'nda konuşan Zelenskiy, Türkleri katleden ve 'Büyük Yunanistan' idealini hayata geçirmek için kurulan 'Filiki Eterya' örgütünü övdü. ● “Tarihteki Dostluk Cemiyeti (Filiki Eterya) burada kuruldu. Yunanistan’da yeni bir...www.instagram.com
ben sorumluluk kabulm etmiyorum atma kardeşim ÇBuldum knk
Konuşma başlat atayım sana
Ama sonrası için sorumlu değilim haberin olsun
adamlar denizde meclis kurmuş büyük başarıbuldunmu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bi tane türk çıkıp çocuğa tecavüz etse türklerden mi bıkacaksın ? rus halkı pedofiliyi en son destekliyen halklardandır aynı şekilde Lgbt yide desteklemezler şu gönderiye bak derim
![]()
MHA Haber, Instagram: "Yunanistan Parlamentosu'nda konuşan Zelenskiy, Türkleri katleden ve 'Büyük Yunanistan' idealini hayata geçirmek için kurulan 'Filiki Eterya' örgütünü övdü. ● “Tarihteki Dostluk Cemiyeti (Filiki Eterya) burada kuruldu. Yunanist
5,817 likes, 329 comments - mhahaber, April 10, 2022: "Yunanistan Parlamentosu'nda konuşan Zelenskiy, Türkleri katleden ve 'Büyük Yunanistan' idealini hayata geçirmek için kurulan 'Filiki Eterya' örgütünü övdü. ● “Tarihteki Dostluk Cemiyeti (Filiki Eterya) burada kuruldu. Yunanistan’da yeni bir...www.instagram.com