Neler Yeni

Silindi

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
Allah bildiği gibi yapsın ne diyebilirim ki.
Burada dediklerimiz fazla uzağa gitmiyor maalesef bu yüzden yorulmaya gerek yok.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Bunların alayını toplayıp infaz ediceksin bir daha kimsenin yapmaya şeyi yemez zaten

Hepsi tek yumrukluk çubuk kraker

burak9956

80+ Bronze
bu pakistanlılar nereden girdi ülkeye ya benim bildiğim bi suriye ve afgan vardı alla allah
3 yıl önce bizim binanın bahçesinin arkasında, küçücük gecekonduda 25 kişi yatıyorlardı. O evdeki atmosferi düşünmek mide bulandırıcı. Neyseki İzmir'e taşındık burada ne Suriyeli ne de afgan var

VitoScaletta

80+ Gold
1650017190227.png

KlausM

80+ Silver
ne zaman ülkeden atıcaz bunları ya?

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
ne zaman ülkeden atıcaz bunları ya?
Girmezse bunlar kristal gece yaşatacaz herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okuduğunuz başlıkta virgülün önemi anlatılmaktadır.

Bu adam sapık diye bütün millete önyargı ile bakmayın. Unutmayın ki bazı Türkler de aynı eylemleri gerçekleştiriyor dolayısıyla Türklere o şekilde hitap edilmiyor.
Pakistanlılara dair aç bir belgesel izle, kanın donar.
En son Instagramda belgeselden bir kesit görmüştüm; bir otobüs dolusu erkek, erkek çocuğuna ilk önce taciz sonra ise tecavüz etmişler. O kişiler arasında birisi de şöyle bir söylemde bulunmuştu " beni de davet etmişlerdi, ne yapsaydım? " düşünün bir kere bu tecavüz durumu dâhi normal karşılanırken böyle yaratıkların sokaklarımızda ne işi var?
Forumda küfürün karşılığı ban olmasaydı, iyi giydirirdim onlara.

TamerKs

80+ Silver

En son Instagramda belgeselden bir kesit görmüştüm; bir otobüs dolusu erkek, erkek çocuğuna ilk önce taciz sonra ise tecavüz etmişler. O kişiler arasında birisi de şöyle bir söylemde bulunmuştu " beni de davet etmişlerdi, ne yapsaydım? " düşünün bir kere bu tecavüz durumu dâhi normal karşılanırken böyle yaratıkların sokaklarımızda ne işi var?
Küfür ederek hiçbir şey kazanamazsın.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
tüm mülteciler sınır dışı edilmeli, gerekirse zorla gönderilmeli. Ülkenin geleceği adım adım yok ediliyor işin başındakiler de belli ama şimdi söylersem kapıya polis gelir

okumamış cahil, bilgisiz kim varsa akın akın sınırlarımızdan ülkemize giriyor. Bu insanlar kendi milletimize yan gözle bakıyor, hatta yeri geliyor çok daha fazlasını yapıyor . Acilen tüm sınır kapatılıp mülteciler tek tek gönderilmez ise 5 yıl sonra çok daha büyük tehditler ülkemizi bekliyor olacak, 5 yıl sonra baştaki kişiler ülkede olmayacağı için onların umurunda değil tabi şimdi bir şey yazardım da neyse...

ve bu yapılanların hepsi planlı şekilde oluyor, Avrupa ve ABD Türkiye'yi mülteci çöplüğüne çevirdi .Sağ olsun yöneten kişilerin doları görünce direk teklifi kabul ettiler. Ama bunun vatana ihanetten farkı yok . Türkiye şuan ABD ve Avrupa devletlerinin maşası gibi nerede kriz olsa yallah Türkiye'ye diyorlar. Yıllar önce görmüştüm şu sözün ne kadar haklı olduğunu şimdi anlıyorum
E18DVh0WEAImWGJ.jpg

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
tüm mülteciler sınır dışı edilmeli, gerekirse zorla gönderilmeli. Ülkenin geleceği adım adım yok ediliyor işin başındakiler de belli ama şimdi söylersem kapıya polis gelir

okumamış cahil, bilgisiz kim varsa akın akın sınırlarımızdan ülkemize giriyor. Bu insanlar kendi milletimize yan gözle bakıyor, hatta yeri geliyor çok daha fazlasını yapıyor . Acilen tüm sınır kapatılıp mülteciler tek tek gönderilmez ise 5 yıl sonra çok daha büyük tehditler ülkemizi bekliyor olacak, 5 yıl sonra baştaki kişiler ülkede olmayacağı için onların umurunda değil tabi şimdi bir şey yazardım da neyse...

ve bu yapılanların hepsi planlı şekilde oluyor, Avrupa ve ABD Türkiye'yi mülteci çöplüğüne çevirdi .Sağ olsun yöneten kişilerin doları görünce direk teklifi kabul ettiler. Ama bunun vatana ihanetten farkı yok . Türkiye şuan ABD ve Avrupa devletlerinin maşası gibi nerede kriz olsa yallah Türkiye'ye diyorlar. Yıllar önce görmüştüm şu sözün ne kadar haklı olduğunu şimdi anlıyorum
Alıntıyı görüntüle
Aslında zafer partisi gönderir anca bu tüm mültecileri veya Adolf Hitler gibi katliam yapmak şart olabilir.
Şimdik bazı hümanistler gelir bu mülteci istemiyorum demek ırkçılıktır. 🦍💨

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Aslında zafer partisi gönderir anca bu tüm mültecileri veya Adolf Hitler gibi katliam yapmak şart olabilir.
Şimdik bazı hümanistler gelir bu mülteci istemiyorum demek ırkçılıktır. 🦍💨
zorunlu göç yasası en iyisi olacaktır katliama falan gerek yok

Top Bottom