yaw onların dedesi zamanında bize yardım etti yawhttps://twitter.com/ZaferPartisi38/status/1513891233143435264 evet burdaki yaratık ağzımı bozmak istemiyorum şimdi de bunlar başladı bunları kim soktuysa ülkeye inş aynılarını kendıleri de yaşarlar.
3 yıl önce bizim binanın bahçesinin arkasında, küçücük gecekonduda 25 kişi yatıyorlardı. O evdeki atmosferi düşünmek mide bulandırıcı. Neyseki İzmir'e taşındık burada ne Suriyeli ne de afgan varbu pakistanlılar nereden girdi ülkeye ya benim bildiğim bi suriye ve afgan vardı alla allah
Girmezse bunlar kristal gece yaşatacaz herhalde.ne zaman ülkeden atıcaz bunları ya?
Pakistanlılara dair aç bir belgesel izle, kanın donar.Okuduğunuz başlıkta virgülün önemi anlatılmaktadır.
Bu adam sapık diye bütün millete önyargı ile bakmayın. Unutmayın ki bazı Türkler de aynı eylemleri gerçekleştiriyor dolayısıyla Türklere o şekilde hitap edilmiyor.
Küfür ederek hiçbir şey kazanamazsın.Girmezse bunlar kristal gece yaşatacaz herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pakistanlılara dair aç bir belgesel izle, kanın donar.
En son Instagramda belgeselden bir kesit görmüştüm; bir otobüs dolusu erkek, erkek çocuğuna ilk önce taciz sonra ise tecavüz etmişler. O kişiler arasında birisi de şöyle bir söylemde bulunmuştu " beni de davet etmişlerdi, ne yapsaydım? " düşünün bir kere bu tecavüz durumu dâhi normal karşılanırken böyle yaratıkların sokaklarımızda ne işi var?
Forumda küfürün karşılığı ban olmasaydı, iyi giydirirdim onlara.
okumamış cahil, bilgisiz kim varsa akın akın sınırlarımızdan ülkemize giriyor. Bu insanlar kendi milletimize yan gözle bakıyor, hatta yeri geliyor çok daha fazlasını yapıyor . Acilen tüm sınır kapatılıp mülteciler tek tek gönderilmez ise 5 yıl sonra çok daha büyük tehditler ülkemizi bekliyor olacak, 5 yıl sonra baştaki kişiler ülkede olmayacağı için onların umurunda değil tabi şimdi bir şey yazardım da neyse...Girmezse bunlar kristal gece yaşatacaz herhalde.
Pakistanlılara dair aç bir belgesel izle, kanın donar.
En son Instagramda belgeselden bir kesit görmüştüm; bir otobüs dolusu erkek, erkek çocuğuna ilk önce taciz sonra ise tecavüz etmişler. O kişiler arasında birisi de şöyle bir söylemde bulunmuştu " beni de davet etmişlerdi, ne yapsaydım? " düşünün bir kere bu tecavüz durumu dâhi normal karşılanırken böyle yaratıkların sokaklarımızda ne işi var?
Forumda küfürün karşılığı ban olmasaydı, iyi giydirirdim onlara.
Aslında zafer partisi gönderir anca bu tüm mültecileri veya Adolf Hitler gibi katliam yapmak şart olabilir.tüm mülteciler sınır dışı edilmeli, gerekirse zorla gönderilmeli. Ülkenin geleceği adım adım yok ediliyor işin başındakiler de belli ama şimdi söylersem kapıya polis gelir
okumamış cahil, bilgisiz kim varsa akın akın sınırlarımızdan ülkemize giriyor. Bu insanlar kendi milletimize yan gözle bakıyor, hatta yeri geliyor çok daha fazlasını yapıyor . Acilen tüm sınır kapatılıp mülteciler tek tek gönderilmez ise 5 yıl sonra çok daha büyük tehditler ülkemizi bekliyor olacak, 5 yıl sonra baştaki kişiler ülkede olmayacağı için onların umurunda değil tabi şimdi bir şey yazardım da neyse...
ve bu yapılanların hepsi planlı şekilde oluyor, Avrupa ve ABD Türkiye'yi mülteci çöplüğüne çevirdi .Sağ olsun yöneten kişilerin doları görünce direk teklifi kabul ettiler. Ama bunun vatana ihanetten farkı yok . Türkiye şuan ABD ve Avrupa devletlerinin maşası gibi nerede kriz olsa yallah Türkiye'ye diyorlar. Yıllar önce görmüştüm şu sözün ne kadar haklı olduğunu şimdi anlıyorum
Alıntıyı görüntüle
zorunlu göç yasası en iyisi olacaktır katliama falan gerek yokAslında zafer partisi gönderir anca bu tüm mültecileri veya Adolf Hitler gibi katliam yapmak şart olabilir.
Şimdik bazı hümanistler gelir bu mülteci istemiyorum demek ırkçılıktır.