Mantıklı sizin dediğiniz ben biraz abarttım.zorunlu göç yasası en iyisi olacaktır katliama falan gerek yok
Mantıklı sizin dediğiniz ben biraz abarttım.zorunlu göç yasası en iyisi olacaktır katliama falan gerek yok
Çok doğru eğitim ve kültür farkı mesela gelen Ukraynalı mülteciler sahildeki çöpleri topluyor Ortadoğu'dan gelen adamlar ırz düşmanı kesilmişBu sapıklara göre çok çok normal durum maalesef. Böyle sapıkları ülkeye almamak lazım. Orta Doğu'dan hayır gelmez!
Bu günde foruma girince gülme dozumuzu aldım eğer bu şekilde şaka yapıyorsan komik yapmıyorsan daha komik adminDin kardeşlerimiz ama içlerinde 1-2 tane bozuk var. Yoksa hepimizin Allahı var
@Kızgın Timsah parçala kral.Tamamda burda vurgulanmak istenen yer pakistanlı olmasımı ?
bizim halkımızın zihniyeti çokmu temiz ?
her Allahın günü kadın cinayeti,kadına taciz,çocuk istismarı,hayvana şiddet gibi olaylara gözmü yumuluyor.
Zafer partisinin sesi sadece mülteciler yaptıklarındamı çıkıyor ?
bizimde aşağı kalır bir yanımız yok sözde medeni,laik,kültürlü ve "Adaletli" Türk Cumhuriyeti olarak.
Unutmayınki bu vazıfsız arapları bu ülkeye sokan yine biziz.
Evet kardeşim, bizim halkımızın zihniyeti temiz değil diye her türlü sapıklığı yapsınlar. Yarın bir gün senin annen ya da kız kardeşini falan çektiklerinde de bizim halkımızın zihniyeti çok mu temiz, yapsınlar dersin. Okey, görüşürüz.bizim halkımızın zihniyeti çokmu temiz ?
Biz mi istedik? Ben başından beri karşıyım bu olaya.Unutmayınki bu vazıfsız arapları bu ülkeye sokan yine biziz.
Dostum ben şikayetçi degilmiyim saniyorsun ?Evet kardeşim, bizim halkımızın zihniyeti temiz değil diye her türlü sapıklığı yapsınlar. Yarın bir gün senin annen ya da kız kardeşini falan çektiklerinde de bizim halkımızın zihniyeti çok mu temiz, yapsınlar dersin. Okey, görüşürüz.
Biz mi istedik? Ben başından beri karşıyım bu olaya.