Silindi

Adamdan kurtulmak mı istiyorsun ver chp ye o zaman tek çare bu daha sonrasına bakarız artık başka çare yok.
Diğer önerim de yurt dışına çık diyeceğim ama saçma olur.

hay bren boyle ekonomının arkadaş pc alcam dedim bi baktım istediğim pc 17.400 lira bügün annem yağ aldırmaya gonderdi yağ200 TL babam anneme 100 TL vermış onada 2lt ettı.kadına soyleyemedim kendim ekledim 100 TL yı heryerde surıyelı var kıra bulamıyo turk halkı artık bıktım beyler bu ulkeyı bu şahıstan kurtarıp gitmek istiyorum ama o da zor bıktım artık turkıye boyle değil türkiye yi bu hale getirenler inş cehennemde cayır cayır yanarlar admin banlıyosanda banla artık kendımı zor tutuyorum bu adamlara kufur etmemek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilerde zafer partısıne oy vermeyı dusunuyorum ama 2023 te oy veremıyorum.
bence köy hayatına başlayabilirsin kendi besinini ekersen yağa ihtiyacın belki kalmaz hem organik olur

Adamdan kurtulmak mı istiyorsun ver chp ye o zaman tek çare bu daha sonrasına bakarız artık başka çare yok.
Diğer önerim de yurt dışına çık diyeceğim ama saçma olur.
kesinlikle chp ye oy vermem çünkü yabancı güçler ile iş içinde olduklarını düşünüyorum

bence köy hayatına başlayabilirsin kendi besinini ekersen yağa ihtiyacın belki kalmaz hem organik olur

kesinlikle chp ye oy vermem çünkü yabancı güçler ile iş içinde olduklarını düşünüyorum
zor be hocam

Mantıklı bir karar kime oy vereceğim diye düşünme çünkü oy kullanma hakkin yok

Yani ülkede doğru düzgün parti yok. adamın gitmesi için seçenek onun harici yine bu adam kazanır.

Yani ülkede doğru düzgün parti yok. adamın gitmesi için seçenek onun harici yine bu adam kazanır.
valla benimmde 3 yıl kaldı ya o kadar nasıl bekliyecem ben:LOL::LOL:🤪

zor ve çiftçi kazanmıyor zaten o yüzden mantıklımı bilemedim
hayır öyle değil kendi biçtiğini kendin yiyecen:geek:
belki sütçülük yapar ihtiyaçlarını alırsın

1653083511140.png

Geri