Silindi

Hocam bu ülkede 1 saniye sonra 1 tl 15 dolar olup 15 dolar 0,9 kuruş olabilir. Hani bi tık daha bekleyin 1 sene kaldı şurda hadi gene reçel kazandı paşa paşa gidersin artık

benim babam da o tahın e oy veriyo adam a soruyorum baba neden veriyorsun olm diyo dünya din uzerine yaratıldı biz şuanda karnımızı doyuruyorsak şukretmelısın diyo dedemde oyle dıyo
İQ akmıyo çünkü iq yok :kekw: Bizim sınıfta biri var aynı kafada din,tahin pekmez NOKTA! adama ne arguman sunarsan sun gene bir kaçış yolu bulur

hay bren boyle ekonomının arkadaş pc alcam dedim bi baktım istediğim pc 17.400 lira bügün annem yağ aldırmaya gonderdi yağ200 TL babam anneme 100 TL vermış onada 2lt ettı.kadına soyleyemedim kendim ekledim 100 TL yı heryerde surıyelı var kıra bulamıyo turk halkı artık bıktım beyler bu ulkeyı bu şahıstan kurtarıp gitmek istiyorum ama o da zor bıktım artık turkıye boyle değil türkiye yi bu hale getirenler inş cehennemde cayır cayır yanarlar admin banlıyosanda banla artık kendımı zor tutuyorum bu adamlara kufur etmemek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilerde zafer partısıne oy vermeyı dusunuyorum ama 2023 te oy veremıyorum.
şansın varsa anında kaç git

Evet, en mantıklısı olur. Bu ülkeden Rahat 20 yıl artık bir şeycik olmaz. Git en azından para kazan. Burada 20 yıl mülteciler içinde zorluklar çekeceğine dışarıya çık biraz insanlık gör. Hayatımda 2-3 kere yurt dışına çıkmışımdır, cidden bu kadar fark olur mu ya? İnsanlar yere çöp atmaya çekiniyor. Sokakta birisi kadını durdurup "neden açık giyindin?" demiyor, diyemiyor. Sokakta yaya geçişi olsun olmasın arabalar yol veriyor. Düzenli yerleşim de çok güzel görüntü ve gayet akıcı sokak trafiği ve yol trafiği sağlıyor, yolunuzu kolay buluyorsunuz. Güzel bir ülke (İsrail, Avrupa) tutturusan anında git.

Geri