NOMADRANTAN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,404
Silindi
Son düzenleme:
İQ akmıyo çünkü iq yokbenim babam da o tahın e oy veriyo adam a soruyorum baba neden veriyorsun olm diyo dünya din uzerine yaratıldı biz şuanda karnımızı doyuruyorsak şukretmelısın diyo dedemde oyle dıyo
Zafer Partisine oy verirsen bir sonraki seçim vaktine kadar daha ekonomik sıkıntı yaşarsın. Zafer Partisinin ekonomi ile uğraşacak kadrosu yok.ilerde zafer partısıne oy vermeyı dusunuyorum ama 2023 te oy veremıyorum.
şansın varsa anında kaç githay bren boyle ekonomının arkadaş pc alcam dedim bi baktım istediğim pc 17.400 lira bügün annem yağ aldırmaya gonderdi yağ200 TL babam anneme 100 TL vermış onada 2lt ettı.kadına soyleyemedim kendim ekledim 100 TL yı heryerde surıyelı var kıra bulamıyo turk halkı artık bıktım beyler bu ulkeyı bu şahıstan kurtarıp gitmek istiyorum ama o da zor bıktım artık turkıye boyle değil türkiye yi bu hale getirenler inş cehennemde cayır cayır yanarlar admin banlıyosanda banla artık kendımı zor tutuyorum bu adamlara kufur etmemek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilerde zafer partısıne oy vermeyı dusunuyorum ama 2023 te oy veremıyorum.
Zafer Partisine oy verirsen bir sonraki seçim vaktine kadar daha ekonomik sıkıntı yaşarsın. Zafer Partisinin ekonomi ile uğraşacak kadrosu yok.
(Kendi fikrim)
şansın varsa anında kaç git
Sizce şuan kime oy vermek mantıklıZafere oy verirsen kafanı çok daha vurursun taşlara.
şuan tek mantıklı kaçmak diğerleri mantıklı gelmiyorSizce şuan kime oy vermek mantıklı
ama ben ulkemı bu mmültecilere terketmem