NOMADRANTAN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,404
Silindi
Son düzenleme:
Kısadan kastın nedir 12 mi 24 mü 48 bölüm mü sana göre hangisi kısaysa o kadar bölüm civarında olan animeler önereyim..Bu konuyu açmamdaki amać nedir benimde artık bir anime bağımlısı olmam ve ara sıra manga önerisi almak için açılmıştır animelerin sonları veya kendiniz beğenmediğiniz beğendiniz animelerin veya mangalari tartisabilirsiniz.Birde naruto 322.bölumdeyim ondan sonra anime onerirmisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ha birde @DerratiX @Kaneki Ken @Kamina bana kisa anime onerebilirseniz.
Ha birde gaara ne guzel bir karakter yaAlıntıyı görüntüle
Rosario vampire mangası al geçen amazonda 17tl idi indirimde.Bu konuyu açmamdaki amać nedir benimde artık bir anime bağımlısı olmam ve ara sıra manga önerisi almak için açılmıştır animelerin sonları veya kendiniz beğenmediğiniz beğendiniz animelerin veya mangalari tartisabilirsiniz.Birde naruto 322.bölumdeyim ondan sonra anime onerirmisiniz?
Overlord 48 bölüm değil mi? hatta daha fazla olacak yeni sezonlarla.Kısa animelerden: Erased, Angel Beats, Charlotte, Ano Hana, Overlord.
Yani çok uzun değil kısa bana göreOverlord 48 bölüm değil mi? hatta daha fazla olacak yeni sezonlarla.
Angel Beats ve Charlotte a göre uzun sayılır overlordKısa animelerden: Erased, Angel Beats, Charlotte, Ano Hana, Overlord.
12 bölümlü bir sürü animede var ondan bana çok kısa gelmiyor ya, tabi ben daha çok kısa animeler izlediğim için öyledir büyük ihtimalleYani çok uzun değil kısa bana göre
Gintama olabilirBu konuyu açmamdaki amać nedir benimde artık bir anime bağımlısı olmam ve ara sıra manga önerisi almak için açılmıştır animelerin sonları veya kendiniz beğenmediğiniz beğendiniz animelerin veya mangalari tartisabilirsiniz.Birde naruto 322.bölumdeyim ondan sonra anime onerirmisiniz?
Yorum yapan herkesin pplere bakınBu konuyu açmamdaki amać nedir benimde artık bir anime bağımlısı olmam ve ara sıra manga önerisi almak için açılmıştır animelerin sonları veya kendiniz beğenmediğiniz beğendiniz animelerin veya mangalari tartisabilirsiniz.Birde naruto 322.bölumdeyim ondan sonra anime onerirmisiniz?