fromthe80s
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
- Konu Sahibi Konu Sahibi
rica ederim. işinize yaradıysa ne mutlu
rica ederim. işinize yaradıysa ne mutlu
nasıl yapıldıgını tarif edinde yönlendirelim hocam böyle bişey yok deyip geçiyorlar.Yok, Genel ev eşyaları
+1, 2 mesaj attım anlatın diye 1 kişi anlatmadınasıl yapıldıgını tarif edinde yönlendirelim hocam böyle bişey yok deyip geçiyorlar.
Hocam böyle bir şey yok diyen kim? yapılması gerekenler zaten konuda uzun uzun mevcut harici başka bir şey yok. Siz anlatıldığı gibi formu doldurun şube almazsa şubeyi değil mng kargo genel numarasını arayın böyle böyle teslimat formu oluşturdum fakat şube teslim almıyor diye şikayet edin. En olmadı en son işlemde çıkan pdf dosyasını yazıcıdan çıkartın gönderilen kolinin üstüne bantlayın buyurun belgesi diye. Anlaşılan size uyuz bir çalışan denk gelmiş yok yere uğraştırıyor. MNG genel merkezi aradıktan sonra gerekirse ödemeyi banka kartından yapın ödenmiş kargoyu mecbur alacaktır. Gene de yok derse şubedeki eleman uyuzdur o na yapacak bişe yok THH ye Cimer'e kadar yolu var. Toplanıp dövemeyiz+1, 2 mesaj attım anlatın diye 1 kişi anlatmadı
Adama anlatıyorum bakın gönderen kişiler mevcut diyor kodu gircek yer yokHocam böyle bir şey yok diyen kim? yapılması gerekenler zaten konuda uzun uzun mevcut harici başka bir şey yok. Siz anlatıldığı gibi formu doldurun şube almazsa şubeyi değil mng kargo genel numarasını arayın böyle böyle teslimat formu oluşturdum fakat şube teslim almıyor diye şikayet edin. Anlaşılan size uyuz bir çalışan denk gelmiş yok yere uğraştırıyor. MNG genel merkezi aradıktan sonra gerekirse ödemeyi banka kartından yapın ödenmiş kargoyu mecbur alacaktır.
0545 203 3184 arayın ilgilenirnasıl yapıldıgını tarif edinde yönlendirelim hocam böyle bişey yok deyip geçiyorlar.
O zaman sorun kampanyada değil dediğim gibi çalışanda geçmiş olsun size böylesi denk gelmiş. Zaten kod girmesi gereken bir yer yok belgenin kendisi sistemde otomatik kayıt oluşturuyor evden de alsa direkt koliyi alıp gidiyor kapıda kod felan girmiyor.Adama anlatıyorum bakın gönderen kişiler mevcut diyor kodu gircek yer yokGenel merkezi aradım yeni kod oluşturun dediler uğraşmadım hiç
konuyu okumamışsınız ki çalışan bilmiyor zaten bazılarıda bilse bile ilgilenmiyor burdaki konuyı dikkatli okursanız numarayı arayın iletişim geçin allah razı olsun ilgileniyor arkadaşO zaman sorun kampanyada değil dediğim gibi çalışanda geçmiş olsun size böylesi denk gelmiş
Hayır kabul edilmiyor.....Alıntıyı görüntüle
Net Ağırlık: 10 kg
Arkadaşlar Adana'dan Kırıkkale'ye monitör göndermem gerek bilgileri bunlar kampanya bu şartlarda geçerli olur mu? Bilgisi olan biri olur mu?
@fromthe80s