silinebilir

Arkadaşlar Kasım indiriminden kendime bir tane Orient saat aldım. Saat 120 usd ise, benden gümrük depozitosu diye 40 usd kesti, paketleme-kargo ücreti hariç.

Teslim edileli 1 hafta oluyor, depozito ile gerçek ödenen ücret arasındaki farkı bana iade etmeyecek mi?

%20 den 24 usd vergi ödemesi gerekiyor, arada 16 usd fazla aldı.
Normalde fazla alınan tutarı bir hafta içinde iade edebiliyor. En hızlı ve doğru bilgiyi müşteri hizmetlerine mesaj ile bağlanıp siparişiniz üzerinden sorun hocam.

Arkadaşlar Kasım indiriminden kendime bir tane Orient saat aldım. Saat 120 usd ise, benden gümrük depozitosu diye 40 usd kesti, paketleme-kargo ücreti hariç.

Teslim edileli 1 hafta oluyor, depozito ile gerçek ödenen ücret arasındaki farkı bana iade etmeyecek mi?

%20 den 24 usd vergi ödemesi gerekiyor, arada 16 usd fazla aldı.
vergi olarak sanırım EU ülkelerinden gelen %20 diğer ülkelerden gelen farklı bir vergilendirme uygulanıyor %30 mu artık kaçsa bilemiyorum.

kanka ben nette böyle bir yazı okudum sen %18 deyince buraya yapıştırayım.
''Ürün AB ülkelerinden geliyorsa %18, Diğer ülkelerden geliyorsa %20 gümrük vergisi ödemek zorunda kalmaktaydınız. 15 Mart 2022 tarih ve 5303 tarihli Cumhurbaşkanı Kararı ile AB ülkeleri dışından yapılan alışverişte bu oran %30 olarak yeniden belirlenmiştir. Artık yüzde 30 gümrük vergisi ödemek durumundasınız.''

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri