Hudzell
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21,578
- İsim
- Hakan
- İlgilendiği Kategoriler
- Mining, Trading, Kripto, Crack
Ne yazık ki bu uygulama sadece dizüstü ve masaüstü cihazlar için uyumlu. Mobil içi Dr.Fone vardı denemedim ama arkadaşlarımdan işe yaradığını duyduğum oldu.Mobil içinde işe yarıyor mu bu acaba?
Mobil ve masaüstü cihazların depolama şekli aynı olmadığı için önbelleğin silindiği takdirde mobil cihazlarda üzerinden hatrı sayılır miktarda süre geçmiş dosyaların geri getirebileceğinin olası olduğunu sanmıyorum.
SSD ve HDD'lerde depolama katman katman oluyor (bu katmanlar mecazi anlamda, o ssd'lerde yazma okumayı hızlandıran katmanlar değil)
hemen hemen her formatta yeni bir katman ekleniyor dosyalar birbirinin üzerine yazılıyor dosya ne kadar eskiyse bozulma ihtimali bi o kadar artıyor.
Ancak bu mobil cihazların depolamaları hem fiziksel hem de yazılımsal açıdan boyut olarak küçük olduğu için katman oluşturmaya el verişli değiller, bundan ötürü önbellekler oluyor ve zamanla telefonların alanlarının azalmasına sebep oluyor.
İphone'lar daha güvenlikli olduğundan onlarda nasıl işliyor bilemiyorum ancak android tarafta önbelleğe erişebilecek herhangi bir yazılım sözde silinen dosyaları geri getirecektir.