Neler Yeni

Silinen Konu

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ailem bunlarla konuşmuş, bu tür biri yüzünden hem ailemin huzuru hemde ailem yaptığım ticarete son verdirdi ticaret benim her şeyimdi, maalesef ki aranızda bir süre olmayacağım hepinize çok teşekkür ederim, gerek öğrettiğim gerek öğrendiğim herkeze teşekkür ederim.
Herkes* 😁 :)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,746
İsim
Eren Yeager
Geçmiş olsun dostum üzüldüm bir şekilde ikna etmenin bir yolunu ara yine bence bu şekilde olmamalı.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
O zaman ekran kartının parasını belli miktar düş öyle ver.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geçmiş olsun ya paranı aldıysan iade etmek zorunda değilsin

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Geçen hafta Pazartesi sattığım sistemi artık bu arkadaş ne yaptıysa görüntü alamadı ve getirdiğinde ekran kartı görüntü vermiyordu ekran kartı o kadar ellemişti ki üstünde parmak izi doluydu telefonum yanımda olmadığı için pazarlığı falan annemin telefondan yapmıştık o yüzden büyük sıkıntı oldu, sistemi bir aracı almştı denemeden aldı üstelik gel dene dememe rağmen denemedi ve gitti neyse çoğunuz olayı biliyorsunuz, bu gün baya aradı ve annem sinirlenip işteyken açmış yok efendim avukata veririm falan fistan babam zaten bu tür konulardan nefret eder birde ondan azar işittik, o kadar yardımcı olmaya çalışmama rağmen üstelik beni üç kağıtcı olarak kaaydetmiş. Apptal herif.
Böyle ***** insanlara denk gelmek çok sıkıntılı dene işte be adam ne aldığına baksana.

batuhan0088

80+ Bronze
Bu tarz insanlar genelde haksız olduğu için üste çıkmaya çalışır. Mağazalarımız olduğu için insanları anlayabiliyorum. Herhangi hukuksal boyutunun olmayacağını söyliyim. Yapacağın şey çok basit. Bir tane sağlam odun alıyorsun. Eşşek sudan gelene kadar öldüresiye dövüyorsun.

Windowsc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet Kırcı
Ben sinir oldum burda elim ayağım titriyor ya bana gelcekti böyleleri...

Top Bottom