bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 867
Silinsin
Son düzenleme:
hocam hadı watsons espressolab cart curt tamamda bunların zerre imkanı yok yanı carfour mıgros felan pahalı en baba protestocu bıle bunlardan alısverıs yapar emınımA101,Bim ve Şok. Bu marketlerin hepsi hükümete yakınlığıyla bilinen şirketler. Yani sebebi açıkça ortada neden gitmeyeceğimizin. (Başlıkta da yazdığım gibi) Ne olursa olsun bunlara bir kuruş bile kazandırmayalım tek diyeceğim bu.
Yani A101,Bim,Şok boykot!
Silinsinhocam hadı watsons espressolab cart curt tamamda bunların zerre imkanı yo
tarım koparatıf var asıl boykotun yapılması gereken yer baskada cok yok burda bakkal zaten fahiş fıyatYaşadığınız yerde illa yerel market vardır hocam oralara gidebilirsiniz.
Karşıyım hukuksuzluğaGidebilirsin sen seni tutan yok bu hukuksuzluğa karşı olanların boykotu bir kere.
Tabi ki deNeyse siz bilirsiniz
Ne alakası var anlamadım ki? İlla karnımızı A101,Bim,Şok falan doyurmuyor illa ki alternatifi bir market vardır.Kuru ekmek yersiniz artık
Abi zaten pazardan alıyon normal yiyecekleri aburcubur falan almıyosan zorluk çekmezsinNe alakası var anlamadım ki? İlla karnımızı A101,Bim,Şok falan doyurmuyor illa ki alternatifi bir market vardır.
Migros Carrefour SA var oralardan alınNe alakası var anlamadım ki? İlla karnımızı A101,Bim,Şok falan doyurmuyor illa ki alternatifi bir market vardır.