doğru btw millenicom iyi ping veriyor evde 4 kişi bağlıyız nerdeyse hiç gecikme olmadan oyun ping değerleri sabitanlatmaya gerek yok istanbul avrupada fiber kullanıpta benden yüksek ping alan kardeşlerime millenicom öneriyorum karadeniz bolgesinden vdsl altyapıdan taş gibi değerler alıyorum.
yurtdışı ping değerlerim dahi 20ms filen. (adblock).
Arkadaşlar merhaba dün dedimki herkes yorumun altında önerdiğim iss hakkında olumsuz genelde cevap alıyorum ve sürekli aynı cevaplar ve 1-3 saat gibi sohbet donuyor hem ben hem karşı kişinin zamanı gittiği için kendi çapımda olduğu kadarı ile speedtest/oyun içi ping testi hazırladım.
YouTube kanal: https://www.youtube.com/channel/UClywOP41MCzuByuAtoD9Q7A
Alıntıyı görüntüle
Nextdns yurtdışı.
Alıntıyı görüntüle
Bende valla arkada steam den indirne yaparken pubg oynuyorum ping hiç girmiyor turknet benimkisi 100mbpsanlatmaya gerek yok istanbul avrupada fiber kullanıpta benden yüksek ping alan kardeşlerime millenicom öneriyorum karadeniz bolgesinden vdsl altyapıdan taş gibi değerler alıyorum.
Arkadaşlar merhaba dün dedimki herkes yorumun altında önerdiğim iss hakkında olumsuz genelde cevap alıyorum ve sürekli aynı cevaplar ve 1-3 saat gibi sohbet donuyor hem ben hem karşı kişinin zamanı gittiği için kendi çapımda olduğu kadarı ile speedtest/oyun içi ping testi hazırladım.
Alıntıyı görüntüle
Nextdns yurtdışı.
Alıntıyı görüntüle
Bende millenicom dusunuyorum vie.valve.net adresine tracert atip ss atarmisin tracer atmayi bilmiyorsan cmd ye gir tracert vie.valve.net yazanlatmaya gerek yok istanbul avrupada fiber kullanıpta benden yüksek ping alan kardeşlerime millenicom öneriyorum karadeniz bolgesinden vdsl altyapıdan taş gibi değerler alıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Nextdns yurtdışı.
Alıntıyı görüntüle
efendim videoda mevcuttur şuanda evde değilim kanalımı boşa paylaşmadım.Bende millenicom dusunuyorum vie.valve.net adresine tracert atip ss atarmisin tracer atmayi bilmiyorsan cmd ye gir tracert vie.valve.net yaz
teşekkürler.İyiiymiş
videoda tracert testi yok yurt disi oyunlarda istanbulda olmana ragmen ping fazla gibi geldi bana. musait olunca tracert atarmisiniz ona gore gececegimefendim videoda mevcuttur şuanda evde değilim kanalımı boşa paylaşmadım.
video:
tracert atarım eve geçersem istanbulda değilim karadeniz bolgesi ankara cıkışı SoL Peering tt altyapısındayım istanbulda olup fiber kullananlar 50ms ve ping haftada 1-3 kere 50ms görüyorum gine normal cünkü istanbulda olup 50ms alıyorlar.videoda tracert testi yok yurt disi oyunlarda istanbulda olmana ragmen ping fazla gibi geldi bana. musait olunca tracert atarmisiniz ona gore gececegim
Hocam eve gectiniz mi?tracert atarım eve geçersem istanbulda değilim karadeniz bolgesi ankara cıkışı SoL Peering tt altyapısındayım istanbulda olup fiber kullananlar 50ms ve ping haftada 1-3 kere 50ms görüyorum gine normal cünkü istanbulda olup 50ms alıyorlar.
Hocam eve gectiniz mi?
Hocam valveye tracert dedim yine yok. Cmd ye tracert vie.valve.net yazip ss atacaksiniz sadece.
atıcam gün içinde beklemede kalınız para parça atıyorum.Hocam valveye tracert dedim yine yok. Cmd ye tracert vie.valve.net yazip ss atacaksiniz sadece.