Neler Yeni

Öneri silinsin!

uydu3

80+ Silver
Hocam valveye tracert dedim yine yok. Cmd ye tracert vie.valve.net yazip ss atacaksiniz sadece.
Hocam millenicom kullanıyorum ailede herkes bağlı internete bende aktif kullanıyordum sonuç böyle

Ekler

• Screenshot_22.png
    Screenshot_22.png
    5.5 KB · Hit: 44
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Le'Coca
Hocam millenicom kullanıyorum ailede herkes bağlı internete bende aktif kullanıyordum sonuç böyle
Tesekkurler sonuclarda paket kaybi var
Tesekkurler

Ama vazgectim apartmana superonline fiber gelmisti gecmeme degmez gibi cunku yurt disi pingleri fazla gozukuyor vdsl tt altyapisi kullaniyorum (75 mbps) yurt disi sunucularina sizden uzakta olmama rağmen daha az ping aliyorum 25 mbps fazla hiz icin ping degerimin yukselmesine degmeyecek.

etnetalw

80+ Bronze
Tesekkurler sonuclarda paket kaybi var

Tesekkurler

Ama vazgectim apartmana superonline fiber gelmisti gecmeme degmez gibi cunku yurt disi pingleri fazla gozukuyor vdsl tt altyapisi kullaniyorum (75 mbps) yurt disi sunucularina sizden uzakta olmama rağmen daha az ping aliyorum 25 mbps fazla hiz icin ping degerimin yukselmesine degmeyecek.
Millenicom SoL dan cıktığı için süperonline ile fark cok cok az bilginiz olsun millenicom 2 altyapıda hizmet veriyor tt-sol olarak bilginiz olsun birde ping sorunlarımı 1gün-1hafta-1ay içinde çözüyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Le'Coca
Millenicom SoL dan cıktığı için süperonline ile fark cok cok az bilginiz olsun millenicom 2 altyapıda hizmet veriyor tt-sol olarak bilginiz olsun birde ping sorunlarımı 1gün-1hafta-1ay içinde çözüyorlar.

Diger forumlarada bakarak inceleme yapma zamanim oldu ancak genel olarak sol altyalisi tt altyapisindan biraz daha fazla veriyor sanirim tesekkur ederim yinede zaman ayirdiginiz icin.

etnetalw

80+ Bronze
Bu şekilde ping değerleri ölçülemez.
Bunun ile değerleri paylaşabilirsiniz. AB sunucularına 20 ping alamazsın. DNS'ler sana doğru değeri göstermez. Ek olarak fra sunucusuna direkt bağlantın olsa bile 1 ms olamaz :)
Merhaba fakat bu tarz yazılımları barındırmıyorum sistemimde açık kaynaklı bile olsa kendimde hosting bilişim yazılım bolumunde işim birde cmd de değişim yapılmıyor oyun ici ping düzeltilemiyor powershell de düzeltilmiyor izin vermiyor ve video kaynaklı zaten kanalımda mevcut bolgesel özel yatırım mevcut daha fazla bir açıklamaya girmek istemiyorum türktelekomdan daha iyi değer alıp istanbul fiber kullanıcılardan ya iyi ya aynı performansı karadeniz bolgesinde alıp 2016 dan beri tahhüütlü millenicom müşterisiyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diger forumlarada bakarak inceleme yapma zamanim oldu ancak genel olarak sol altyalisi tt altyapisindan biraz daha fazla veriyor sanirim tesekkur ederim yinede zaman ayirdiginiz icin.
Ben teşekkür ederim ben türktelekom ve millenicom müşterisi olarak millenicom daha başarılı buluyorum tabi herkesin kendi goruşune saygı duyarım.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba fakat bu tarz yazılımları barındırmıyorum sistemimde açık kaynaklı bile olsa kendimde hosting bilişim yazılım bolumunde işim.
Bu konuyu bu şekilde açıp, bu seviyeye sahip bilginin olduğunu gösterdiğin için teşekkür ederim, kahkaha attım sayende :D Network nedir, pop noktası nedir, ağ nedir bilgin yok, umarım ciddi değil trol cevaptır, yoksa güzel torpil :) A1 Türkçe'den söz etmiyorum daha...

Son düzenleme:

etnetalw

80+ Bronze
Bu konuyu bu şekilde açıp, bu seviyeye sahip bilginin olduğunu gösterdiğin için teşekkür ederim, kahkaha attım sayende :D Network nedir, pop noktası nedir, ağ nedir bilgin yok, umarım ciddi değil trol cevaptır, yoksa güzel torpil :) A1 Türkçe'den söz etmiyorum daha...
Konuyu nereye getirdin farkındamısın gel beraber karşılaştıralım at youtubeye ben gibi kanıtlı yemez tabi.

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
millenicom csgo mm maçlarda kaç ping alıyor

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@pythonoX Hayal dünyanda yaşamaya devam et, maksimum yaşı 15 olan biriyle zamanımı öldüremem.

etnetalw

80+ Bronze
millenicom csgo mm maçlarda kaç ping alıyor
video var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@pythonoX Hayal dünyanda yaşamaya devam et, maksimum yaşı 15 olan biriyle zamanımı öldüremem.
kardeşim video olduğu hallde burada bana kelime oyunu yapıyorsun kudurmaya devam anladık benden zayıf internetin var anladık yazılımın var yüklemedim diye burada laf atıp reklam yapıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,319
Üyeler
164,819
Son üye
voltens
Top Bottom