Öneri silinsin!

Haziranda falan netspeed'e zam gelirse ve fiyatı uçarsa burayıda deneyeceğim.

Haziranda falan netspeed'e zam gelirse ve fiyatı uçarsa burayıda deneyeceğim.
Merhaba, Haziranda Netspeed'e zam gelecekmiş. Kesin olmasada duyum aldım. Aldığım bilgi kaynağı bende kalsın fakat güveniyorum kendisine.
Ve FixNet'i deneyebilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmayı unutmayın. Lütfen beni etikertlerseniz sevinirim.,
FixNet'e haziran için bir zam planlaması yokmuş. Fakat gelirse bile netspeed'den ucuz kalacaktır şuanki gibi bence.

Tahattüt varsa alınır.

Altyapısına güvenen varsa ucuz firmaları deneyebilir. Hem taahhüt de yok. Ben bu şekilde piyasadaki en ucuz firmayı denedim. Ağustos ayından beri de kullanıyorum memnunum. :D

Merhaba, Haziranda Netspeed'e zam gelecekmiş. Kesin olmasada duyum aldım. Aldığım bilgi kaynağı bende kalsın fakat güveniyorum kendisine.
Ve FixNet'i deneyebilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmayı unutmayın. Lütfen beni etikertlerseniz sevinirim.,
FixNet'e haziran için bir zam planlaması yokmuş. Fakat gelirse bile netspeed'den ucuz kalacaktır şuanki gibi bence.
çıkışı edirne diye biliyorum bende kırklarelinde olduğum için mantıklı geliyor şuanda memnunum netspeedte bakalım zaman gösterecek

çıkışı edirne diye biliyorum bende kırklarelinde olduğum için mantıklı geliyor şuanda memnunum netspeedte bakalım zaman gösterecek
Merhabalar, fixnet edirne merkezli ve ana pop noktası edirne üzerinden cıkış sağlanıyor. Yurtdışı düşük gecikme sunmakta. Deneyebilirsiniz.

upload 8 veriyor bence çok düşük.

Linke tıkladığımda neden PC Hocası Forum'a yönlendiriyor
Cok garip.
Musait zaman kontrol edeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

upload 8 veriyor bence çok düşük.
Merhabalar, Türktelekom Yükseltmektedir.
Fixnet abonesi olup 15 upload olanlar mevcut. 81 ilde artış olmadığı için firmada 8 olarak bırakmış eğer 15 yazsalardı bu sefer tt artırmadığı bolgede abone nie 8 alıyorum derdi.

Geri