Merhaba, Haziranda Netspeed'e zam gelecekmiş. Kesin olmasada duyum aldım. Aldığım bilgi kaynağı bende kalsın fakat güveniyorum kendisine.Haziranda falan netspeed'e zam gelirse ve fiyatı uçarsa burayıda deneyeceğim.
Sozleşmesiz. Ve sozleşmesizlere göre ucuz.Tahattüt varsa alınır.
Ucuz ve kaliteli firma.Altyapısına güvenen varsa ucuz firmaları deneyebilir. Hem taahhüt de yok. Ben bu şekilde piyasadaki en ucuz firmayı denedim. Ağustos ayından beri de kullanıyorum memnunum.
çıkışı edirne diye biliyorum bende kırklarelinde olduğum için mantıklı geliyor şuanda memnunum netspeedte bakalım zaman gösterecekMerhaba, Haziranda Netspeed'e zam gelecekmiş. Kesin olmasada duyum aldım. Aldığım bilgi kaynağı bende kalsın fakat güveniyorum kendisine.
Ve FixNet'i deneyebilirsiniz. Deneyimlerinizi paylaşmayı unutmayın. Lütfen beni etikertlerseniz sevinirim.,
FixNet'e haziran için bir zam planlaması yokmuş. Fakat gelirse bile netspeed'den ucuz kalacaktır şuanki gibi bence.
Merhabalar, fixnet edirne merkezli ve ana pop noktası edirne üzerinden cıkış sağlanıyor. Yurtdışı düşük gecikme sunmakta. Deneyebilirsiniz.çıkışı edirne diye biliyorum bende kırklarelinde olduğum için mantıklı geliyor şuanda memnunum netspeedte bakalım zaman gösterecek
Onu türk telekom yükseltiyor. Yakında fixnettede yükselir.upload 8 veriyor bence çok düşük.
suan aynı adrese turknet 15 veriyor bunlar 8 veriyorOnu türk telekom yükseltiyor. Yakında fixnettede yükselir.
Linke tıkladığımda neden PC Hocası Forum'a yönlendiriyor
Cok garip.Linke tıkladığımda neden PC Hocası Forum'a yönlendiriyor
Merhabalar, Türktelekom Yükseltmektedir.upload 8 veriyor bence çok düşük.