Neler Yeni

silinsin!

Berkarda

80+ Silver
bilmem hiç öyle bir deneyim yasamadım çevremdede yasayan görmedim verirler heralde

ama siz destek ekibiyle saygılı vs konusursanız kapatacaklarını hiç sanmam kapatırlarsa bile dava açarsınız alırsınız paranızı geri
yok küfür etmem ama hep kesilirse derim nasıl internet sanki türkiyenin interneti bizim internete bağlı derim en fazla

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
yok küfür etmem ama hep kesilirse derim nasıl internet sanki türkiyenin interneti bizim internete bağlı derim en fazla
argo kullanmadığınız sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum
kesinti altyapınıza dolayısıyla türktelekoma bağlı suankli kullandığınız ISS firmasında ISS firması harici kesinti yasıyorsanız altyapı ile alakalı comnette tt nin altyapısını kullanacğı için kesinti yaşayabilirsiniz ama comnet destek ekipleri tt yi baya darliyor ben hizmeti aldıktan hemen sonra yazdım desteğe hemen kurarmısınız diye etresi gün sabah 9da adamlar evi bastı aw 😅 dedim noluyor kurulum yapmaya gelmişler

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Comnetle görüşme yapmıştım dondurma olmuyor demişti

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Comnetle görüşme yapmıştım dondurma olmuyor demişti
Ekran görüntüsü 2023-08-12 155726.png
tarih vs seçiyorsun donduruyorsun ücretsiz diye biliyorum

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam kaynak link paylaştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yerel operator 81 ilde hizmet sağlayan ve bu şirketin altyapısı ile yüzlerce operator var ve herkesin hakkı sence 5 upload 10 upload 15 upload mı? O zaman download da 8 veya 15 olsun? Download ile işi olmayan gider upload ile işi olur. Diğer ülkelerde en az 40-50 upload görüyorum en düşük paketlerde bile. Fakat şuanda upload yüksek olsa gine fiyatlar artıcaktır bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuanki telekom fiyatlarına baktın mı siteye girip? 400 400tl verirken ne demek istediğini derken? Sanki şuanda 100tl 200tl?
Her zaman aynı şeyler, zamanında da AKN kalkınca firmalar "tabi fiyat artacak" ya de kotalı yaparız diye şovunu yaptı, sonra paşa paşa hepsi uygun fiyata verdiler. Upload konusunda da pandemi olmasa hala 4Mbps de sürünürdük, şuan VDSL için gayet ideal Upload hızları var fiyat da artmadı (en azından artışın sebebi o değil diyim.) Şuan sırada Fiber kullanıcılarına simetrik Upload vermek var, bu da olursa tam olacak.

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Comnet baktım altyapım 1000 mps destekliyormuş

etnetalw

80+ Bronze
Her zaman aynı şeyler, zamanında da AKN kalkınca firmalar "tabi fiyat artacak" ya de kotalı yaparız diye şovunu yaptı, sonra paşa paşa hepsi uygun fiyata verdiler. Upload konusunda da pandemi olmasa hala 4Mbps de sürünürdük, şuan VDSL için gayet ideal Upload hızları var fiyat da artmadı (en azından artışın sebebi o değil diyim.) Şuan sırada Fiber kullanıcılarına simetrik Upload vermek var, bu da olursa tam olacak.
Fiber abonelere simetrik upload verilmez hocam bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,193
Üyeler
167,275
Son üye
defolu53
Top Bottom