Vatan.Delisi
80+ Bronze
Az önce millenyum ile görüştüm 12 ay taahhütlü fiyat 255 anlaştık fiber 100 mps arkadaş indiri ilk 6 ay 38 TL indirim olacak sizce nasıl daha iyisi varmı
Sözlü şekilde mi taahhütlü?Az önce millenyum ile görüştüm 12 ay taahhütlü fiyat 255 anlaştık fiber 100 mps arkadaş indiri ilk 6 ay 38 TL indirim olacak sizce nasıl daha iyisi varmı
Siz turkneten mi milleniye yeni mi geçtiniz?E Devletten şu an ki kullanmış olduğum turknet hizmet numarasını verdim aradım müşteri hizmetlerini konuştuk
EvetSiz turkneten mi milleniye yeni mi geçtiniz?
Gerçekten o fiyat o ay'a kadar olcaksa mantıklı bence.
hocam 8 aydır kullanıyorum 1 kere internet kesildi ondada türktelekom altyapı çalışması yapmıs 12saat internet yoktu comnet bölgedeki herkese +5 gün verdi adamların suçu olmamasına rağmenben de güvenemedim ucuz olmasından ve https://forum.donanimhaber.com/comnet-e-gecilir-mi-internet--151213807
kapatınca para boşa gidiyor mu pekihocam 8 aydır kullanıyorum 1 kere internet kesildi ondada türktelekom altyapı çalışması yapmıs 12saat internet yoktu comnet bölgedeki herkese +5 gün verdi adamların suçu olmamasına rağmen
3 ay daha zamanım var bi 6 ay daha çakasım var
ben çok memnunum destek ekipleri gayet biglili diğer firmalar gibi modemi fişini çekin takın vs demiyor ilk kurulumda yazdım desteğe hizmetimi açarmısınız diye 10dk içinde cevap verdiler dediler ki ; hizmet portunuzu aktive ediyoruz suan gpon veye modemi kapatmayın vs vs
(o hizmeti iptal etme mevzusu fln bana çok saçma geliyor hiç öyle bişe yaşamadım ama sen adamlara sizinde aşiretinizinde a### k# fln dersen XD kapatırlar yani, saygı önemli =) )
destek hizmeti senin hizmetini kapatıncamı ?kapatınca para boşa gidiyor mu peki
evetdestek hizmeti senin hizmetini kapatıncamı ?
bilmem hiç öyle bir deneyim yasamadım çevremdede yasayan görmedim verirler heralde