Neler Yeni

silinsin!

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Az önce millenyum ile görüştüm 12 ay taahhütlü fiyat 255 anlaştık fiber 100 mps arkadaş indiri ilk 6 ay 38 TL indirim olacak sizce nasıl daha iyisi varmı

Vatan.Delisi

80+ Bronze
E Devletten şu an ki kullanmış olduğum turknet hizmet numarasını verdim aradım müşteri hizmetlerini konuştuk

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Comnet: "Ben kaldım kardeş ben kaldım."

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,423
İsim
Diyarhan
bizimkileri nasıl yeni fiyatlara alıştırıcam anlayamadım .

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
hocam 8 aydır kullanıyorum 1 kere internet kesildi ondada türktelekom altyapı çalışması yapmıs 12saat internet yoktu comnet bölgedeki herkese +5 gün verdi adamların suçu olmamasına rağmen

3 ay daha zamanım var bi 6 ay daha çakasım var

ben çok memnunum destek ekipleri gayet biglili diğer firmalar gibi modemi fişini çekin takın vs demiyor ilk kurulumda yazdım desteğe hizmetimi açarmısınız diye 10dk içinde cevap verdiler dediler ki ; hizmet portunuzu aktive ediyoruz suan gpon veye modemi kapatmayın vs vs

(o hizmeti iptal etme mevzusu fln bana çok saçma geliyor hiç öyle bişe yaşamadım ama sen adamlara sizinde aşiretinizinde a### k# fln dersen XD kapatırlar yani, saygı önemli =) )

(benim tavsiyemle 20 tane arkadasım kaydolu hepsi çok memnun ) Ekran görüntüsü 2023-08-12 154750.png

Berkarda

80+ Silver
hocam 8 aydır kullanıyorum 1 kere internet kesildi ondada türktelekom altyapı çalışması yapmıs 12saat internet yoktu comnet bölgedeki herkese +5 gün verdi adamların suçu olmamasına rağmen

3 ay daha zamanım var bi 6 ay daha çakasım var

ben çok memnunum destek ekipleri gayet biglili diğer firmalar gibi modemi fişini çekin takın vs demiyor ilk kurulumda yazdım desteğe hizmetimi açarmısınız diye 10dk içinde cevap verdiler dediler ki ; hizmet portunuzu aktive ediyoruz suan gpon veye modemi kapatmayın vs vs

(o hizmeti iptal etme mevzusu fln bana çok saçma geliyor hiç öyle bişe yaşamadım ama sen adamlara sizinde aşiretinizinde a### k# fln dersen XD kapatırlar yani, saygı önemli =) )
kapatınca para boşa gidiyor mu peki

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
bilmem hiç öyle bir deneyim yasamadım çevremdede yasayan görmedim verirler heralde

ama siz destek ekibiyle saygılı vs konusursanız kapatacaklarını hiç sanmam kapatırlarsa bile dava açarsınız alırsınız paranızı geri
Mesaj otomatik birleştirildi:

inceleme yapcaktım bir ara kendilerini tanıtmaların istemiştim ve bi kaç tane soru sormustum

Ekran görüntüsü 2023-08-12 155236.png

Top Bottom