Berkarda
80+ Silver
güzel konuşuyorsun ama ttnet gibi yerlerden değil başka yerde lazım commet olur mu hep geçicektimTaahhütlü alın daha uyguna geliyor.
güzel konuşuyorsun ama ttnet gibi yerlerden değil başka yerde lazım commet olur mu hep geçicektimTaahhütlü alın daha uyguna geliyor.
Ben sana haksızsın demedim demiyorum. 29 yaşındayım son 5 senedir uploadlar bu kadar yükseliyor. Bundan 5 sene önce 1-2mb bile zor bulunuyordu. Demek istediğim Taahütsüz 5 ay sonra 600 700tl verirken Türktelekom ve ya x firmasından taahüt ile 2 yıllık şuanda 350tl ödemek varken uploadın 10mb olması pek sorun değil.Sen tek kişi kullanıyorsun heralde, bende 20 cihaz bağlı, csgo dayken gece birinin whatshabı yedekleme yapınca pingler uçuşuyor. Hem youtube a keyfi video atmak istesem neden 5dk bekleyeceğime 2 saat bekleyeyim ? Bunuda savunmazsın, Bende tt kullanıyorum 100mbit 8mbit upload veriyor, Bana yetmiyor. Hem pahalı diğerlerine göre güzel yanı sorunsuz hem de fiberinin uploadı çok düşük.
Fiyatları bir köşeye bırakalım, 800,900 upload verebiliyorken (kısmen) 50mbit vermek hiç normal değil. Görmezden gelinemez. Sene 2023Ben sana haksızsın demedim demiyorum. 29 yaşındayım son 5 senedir uploadlar bu kadar yükseliyor. Bundan 5 sene önce 1-2mb bile zor bulunuyordu. Demek istediğim Taahütsüz 5 ay sonra 600 700tl verirken Türktelekom ve ya x firmasından taahüt ile 2 yıllık şuanda 350tl ödemek varken uploadın 10mb olması pek sorun değil.
Millenide de taahhütlü var ama araman lazım. Comnete hiç güvenmiyorum.güzel konuşuyorsun ama ttnet gibi yerlerden değil başka yerde lazım commet olur mu hep geçicektim
Tamam işte burda anlaştık. Şuan 100e100 250e100 ve 1000e1000e upload ve download veren frmaların hiç biri taahtlü değil.Fiyatları bir köşeye bırakalım, 800,900 upload verebiliyorken (kısmen) 50mbit vermek hiç normal değil. Görmezden gelinemez. Sene 2023
Bende 189 tl gorunuyor sitede100Mbps 300TL müthiş.
Dostum o zaman tahhütsüz paket çıkaracak, bu bahane değil ya da ekstra 100₺ ye limitsiz upload sunacak. Cebinden bişey çıkmıyor sonuçta, Hadi diğerleri gibi olmasın ama en azından 500/250 , 1000/300 versin. Bence seçenek çok 50mbit vdsl bile destekliyor ki fiberin ne anlamı kaldı. Sadece vdsl de öyle bir paket yok.Tamam işte burda anlaştık. Şuan 100e100 250e100 ve 1000e1000e upload ve download veren frmaların hiç biri taahtlü değil.
1 sene sonra forumda adam 1000e100 pakete 400 500tl verirken anlarsın ne demek istediğimi.
o gün geldiğinde tt ve ya x firmasının fiyatıda az buz olmucak.
ben de güvenemedim ucuz olmasından ve https://forum.donanimhaber.com/comnet-e-gecilir-mi-internet--151213807Millenide de taahhütlü var ama araman lazım. Comnete hiç güvenmiyorum.
Eylülden itibaren mevcut müşteriye 300 olacakBende 189 TL gorunuyor sitede
Hocam kaynak link paylaştım.Bende 189 TL gorunuyor sitede
Yerel operator 81 ilde hizmet sağlayan ve bu şirketin altyapısı ile yüzlerce operator var ve herkesin hakkı sence 5 upload 10 upload 15 upload mı? O zaman download da 8 veya 15 olsun? Download ile işi olmayan gider upload ile işi olur. Diğer ülkelerde en az 40-50 upload görüyorum en düşük paketlerde bile. Fakat şuanda upload yüksek olsa gine fiyatlar artıcaktır bence.Sen tek kişi kullanıyorsun heralde, bende 20 cihaz bağlı, csgo dayken gece birinin whatshabı yedekleme yapınca pingler uçuşuyor. Hem youtube a keyfi video atmak istesem neden 5dk bekleyeceğime 2 saat bekleyeyim ? Bunuda savunmazsın, Bende tt kullanıyorum 100mbit 8mbit upload veriyor, Bana yetmiyor. Hem pahalı diğerlerine göre güzel yanı sorunsuz hem de fiberinin uploadı çok düşük.
Şuanki telekom fiyatlarına baktın mı siteye girip? 400 400tl verirken ne demek istediğini derken? Sanki şuanda 100tl 200tl?Tamam işte burda anlaştık. Şuan 100e100 250e100 ve 1000e1000e upload ve download veren frmaların hiç biri taahtlü değil.
1 sene sonra forumda adam 1000e100 pakete 400 500tl verirken anlarsın ne demek istediğimi.
o gün geldiğinde tt ve ya x firmasının fiyatıda az buz olmucak.
1 sene sonra için dedim 400 500 tl verenler diye.Hocam kaynak link paylaştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yerel operator 81 ilde hizmet sağlayan ve bu şirketin altyapısı ile yüzlerce operator var ve herkesin hakkı sence 5 upload 10 upload 15 upload mı? O zaman download da 8 veya 15 olsun? Download ile işi olmayan gider upload ile işi olur. Diğer ülkelerde en az 40-50 upload görüyorum en düşük paketlerde bile. Fakat şuanda upload yüksek olsa gine fiyatlar artıcaktır bence.
Şuanki telekom fiyatlarına baktın mı siteye girip? 400 400tl verirken ne demek istediğini derken? Sanki şuanda 100tl 200tl?
Beni yanlışlıkla etiketledin heralde ama dediklerin doğru.Hocam kaynak link paylaştım.
Yerel operator 81 ilde hizmet sağlayan ve bu şirketin altyapısı ile yüzlerce operator var ve herkesin hakkı sence 5 upload 10 upload 15 upload mı? O zaman download da 8 veya 15 olsun? Download ile işi olmayan gider upload ile işi olur. Diğer ülkelerde en az 40-50 upload görüyorum en düşük paketlerde bile. Fakat şuanda upload yüksek olsa gine fiyatlar artıcaktır bence.
Şuanki telekom fiyatlarına baktın mı siteye girip? 400 400tl verirken ne demek istediğini derken? Sanki şuanda 100tl 200tl?