silinsin!

Az önce millenyum ile görüştüm 12 ay taahhütlü fiyat 255 anlaştık fiber 100 mps arkadaş indiri ilk 6 ay 38 TL indirim olacak sizce nasıl daha iyisi varmı

E Devletten şu an ki kullanmış olduğum turknet hizmet numarasını verdim aradım müşteri hizmetlerini konuştuk

Comnet: "Ben kaldım kardeş ben kaldım."

bizimkileri nasıl yeni fiyatlara alıştırıcam anlayamadım .

hocam 8 aydır kullanıyorum 1 kere internet kesildi ondada türktelekom altyapı çalışması yapmıs 12saat internet yoktu comnet bölgedeki herkese +5 gün verdi adamların suçu olmamasına rağmen

3 ay daha zamanım var bi 6 ay daha çakasım var

ben çok memnunum destek ekipleri gayet biglili diğer firmalar gibi modemi fişini çekin takın vs demiyor ilk kurulumda yazdım desteğe hizmetimi açarmısınız diye 10dk içinde cevap verdiler dediler ki ; hizmet portunuzu aktive ediyoruz suan gpon veye modemi kapatmayın vs vs

(o hizmeti iptal etme mevzusu fln bana çok saçma geliyor hiç öyle bişe yaşamadım ama sen adamlara sizinde aşiretinizinde a### k# fln dersen XD kapatırlar yani, saygı önemli =) )

(benim tavsiyemle 20 tane arkadasım kaydolu hepsi çok memnun ) Ekran görüntüsü 2023-08-12 154750.png

hocam 8 aydır kullanıyorum 1 kere internet kesildi ondada türktelekom altyapı çalışması yapmıs 12saat internet yoktu comnet bölgedeki herkese +5 gün verdi adamların suçu olmamasına rağmen

3 ay daha zamanım var bi 6 ay daha çakasım var

ben çok memnunum destek ekipleri gayet biglili diğer firmalar gibi modemi fişini çekin takın vs demiyor ilk kurulumda yazdım desteğe hizmetimi açarmısınız diye 10dk içinde cevap verdiler dediler ki ; hizmet portunuzu aktive ediyoruz suan gpon veye modemi kapatmayın vs vs

(o hizmeti iptal etme mevzusu fln bana çok saçma geliyor hiç öyle bişe yaşamadım ama sen adamlara sizinde aşiretinizinde a### k# fln dersen XD kapatırlar yani, saygı önemli =) )
kapatınca para boşa gidiyor mu peki

bilmem hiç öyle bir deneyim yasamadım çevremdede yasayan görmedim verirler heralde

ama siz destek ekibiyle saygılı vs konusursanız kapatacaklarını hiç sanmam kapatırlarsa bile dava açarsınız alırsınız paranızı geri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

inceleme yapcaktım bir ara kendilerini tanıtmaların istemiştim ve bi kaç tane soru sormustum

Ekran görüntüsü 2023-08-12 155236.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,743
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri