Neler Yeni

Silver Stone 240mm Montaj

SSHarun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Harun Durakoğlu
Merhaba herkese,

sıvı soğutma montajını yapamıyorum.Nasıl yapmalıyım iyi bir anlatım videosu bilen varsa atabilir mi?

sıvı soğutma = silver stone 240mm
işlemci : amd ryzen 5600x
anakart : msi b550 tomohawk

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Montajını vs bilmiyorum ama taktıktan sonra ısı değerlerini paylaşır mısın rica etsem

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Kullanım kılavuzu denen bir şey var

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

SSHarun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Harun Durakoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mümkünse forumda boş yapmak için gezinmeyin, klavuz ve videolar işimi görmedi demek ki buraya bir konu açtım

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Mümkünse forumda boş yapmak için gezinmeyin, klavuz ve videolar işimi görmedi demek ki buraya bir konu açtım
O zaman bir zahmet konuyu düzgün bilgilerle aç. Kasa ne? Hangi aşamayı yapamadın? Fotolar nerede?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Onlar bile işini görmediyse biz nasıl yapalım adamlar göstermiyor mu nasıl takılacağını?

SSHarun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Harun Durakoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hala boş yapıyorlar ya kasa ne diyor, kasayı ne yapacaksın, MSI B550 Tomohawkın aparatı farklıymış araştırdım buldum taktım gerek kalmadı.Belki bilmeyen varsa görür bilgilenir.

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
emircan özütemiz
ısı değerlerindeki değişiklikler hakkında bilgi verebilir misin hocam

SSHarun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Harun Durakoğlu
ısı değerlerindeki değişiklikler hakkında bilgi verebilir misin hocam
Herkes benden su anda bunu beklıyor :) ekran kartını daha almadım.Onu takınca testleri paylaşacağım. Ama çok araştırdım Arctic ile SilverStone çok iyi durumdalar inşalllah sorun yaşamam

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hala boş yapıyorlar ya kasa ne diyor, kasayı ne yapacaksın, MSI B550 Tomohawkın aparatı farklıymış araştırdım buldum taktım gerek kalmadı.Belki bilmeyen varsa görür bilgilenir.
Sorununu bir müneccim edasıyla tahmin edemediğim için özür dilerim. Halbuki önceki mesajlarında çok güzel belirtmiştin.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Merhaba herkese,

sıvı soğutma montajını yapamıyorum.Nasıl yapmalıyım iyi bir anlatım videosu bilen varsa atabilir mi?

knkm ya youtube yada kullanma klavuzuna bak ve fanları radyatmre vidalarken fazla sıkma bide radyatörü kasa ya takarken de fazla sıkma işlemci ayakları var amd ve intel'dir
Mesaj otomatik birleştirildi:

knkm ya youtube yada kullanma klavuzuna bak ve fanları radyatmre vidalarken fazla sıkma bide radyatörü kasa ya takarken de fazla sıkma işlemci ayakları var amd ve intel'dir
buna dikkat et

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Merhaba herkese,

Öncelikle stok soğutucunuzu ve anakartınızda monteli olan soğutucu sabitleme parçalarını çıkarın. Sonra aldığınız sıvı soğutucunun radyatörüne soğutucu ile beraber gelen fanların montajını yapınız. Kutu içerisinden çıkan soğutucu braketini anakartının arkasına koyup veya sabitleme imkanınız varsa sabitleyin. Sıvı soğutucunun pompasının bakır kısmının jelatinini çıkarın, soğutucu ile pompa sabitleme parçalarının montajını yapınız. Soğutucu işlemciye montaj yapılacak hala geldiğinde kutunun içinden çıkan termal macunu işlemci üzerinde tam ortaya nohut tanesi kadar sıkıp soğutucunun montajını tamamlayabilirsiniz. Ardından soğutucu ve pompa için kablo bağlantılarını yapabilirisiniz. Anlattıklarımı klavuza bakarak daha detaylı ve net şekilde görebilirsiniz. Sadece kullanım kılavuzunu adım adım takip edip yapınız. Eğer hala bir problem oluyorsa bilgili veya deneyimli birine montajı yaptırabilirsiniz.

Top Bottom