Neler Yeni

🔥İndirim SilverStone 3x12cm ARGB + Kontrolcü 749₺

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Rick Baba

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,053
İsim
yusuf ecer
Bi üst modeli olan normal air blazerlar vardı bende 7ay sonra bozuldu fanlar takır tukur çalışıp durmaya başladı. Garantiye gönderdim 5 gün sonra kullanıcı hatası diyip kargoyu karşı ödemeli (189tl kargo bedeli) geri yolladılar. Hata da şeymiş fanlarda toz varmış :D İnsanın aklıyla alay eden firma, kasanın içinde duran fan zaten toz tutar:D

Son düzenleme:

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Rick Baba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi üst modeli olan normal air blazerlar vardı bende 7ay sonra bozuldu fanlar takır tukur çalışıp durmaya başladı. Garantiye gönderdim 5 gün sonra kullanıcı hatası diyip geri yolladılar. Hata da şeymiş fanlarda toz varmış :D İnsanın aklıyla alay eden firma, kasanın içinde duran fan zaten toz tutar:D

Dandik bi markada değil şaşırtıcı

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Barış
Bi üst modeli olan normal air blazerlar vardı bende 7ay sonra bozuldu fanlar takır tukur çalışıp durmaya başladı. Garantiye gönderdim 5 gün sonra kullanıcı hatası diyip geri yolladılar. Hata da şeymiş fanlarda toz varmış :D İnsanın aklıyla alay eden firma, kasanın içinde duran fan zaten toz tutar:D
Bende şu anda Airblazer 120r beyaz modeli var bahsettiğiniz bir üst model kasanın içini 1 senedir açmadım 94CFM 2200RPM çok yüksek kaliteli bir fan hiçbir sorunla karşılaşmadım kasa içi hava akışını mükemmel sağlıyorlar alacaklara'da tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende şu anda Airblazer 120r beyaz modeli var bahsettiğiniz bir üst model kasanın içini 1 senedir açmadım 94CFM 2200RPM çok yüksek kaliteli bir fan hiçbir sorunla karşılaşmadım kasa içi hava akışını mükemmel sağlıyorlar alacaklara'da tavsiye ederim.
kasanın içi toz dolu açmaya korkuyorum o kadar.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,053
İsim
yusuf ecer

kasanın içi toz dolu açmaya korkuyorum o kadar.
Fanlar en ufak sorun yaptığında bi muhattabınız olmayacak bende de 3x Airblazer 120r beyaz vardı. Üçü de birer hafta arayla aynı sorunu çıkardı. Garanti de fanlarda toz var kullanıcı hatası diye geri yolladı :D Sanırım fanları kutu içerisinde saklamak gerek garantiden yararlanmak için :D

Dandik bi markada değil şaşırtıcı
Başlarda bende de bir sıkıntı yoktu, sorun satıcıyla alakalı teknobiyotik garanti anlamında ve satış sonrası destek anlamında net en çöp site. Müşterilere ***** muamelesi yapıyorlar.

Heh bi de garantiden gönderilen kargoyu alıcı ödemeli yollamışlar 189tl kargo ücreti geldi tarafıma kabul etmedim. Kargo onlara döndüğünde neden kabul etmediniz diye beni aradılar bi de utanmadan. Dedim karşı ödemeli kargo yollamışsınız ayrıca kasa içinde kendi kendine çalışan fanlara garanti dışı diyorsunuz neden kabul edeyim :D Sebebini sorduğumda da fanlarda kir toz var diye garanti dışı olmuş dedi.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
eyyüb
sıvı soğutması harikaydı ama ilk açtınta hıjjjkkk diye ses yapıyordu.onun harici herkes memnundu fanları bilmiyorum genel olarak güzelde her model güzel çıkmıyor malasef marka diyede alınmaz.
çinden fan 15 tane fan aldım thermalright kendi üretiyor ama kalitelimi yani gelmiş burda silver stone giydiriyorum :D

M.Barisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Barış
Fanlar en ufak sorun yaptığında bi muhattabınız olmayacak bende de 3x Airblazer 120r beyaz vardı. Üçü de birer hafta arayla aynı sorunu çıkardı. Garanti de fanlarda toz var kullanıcı hatası diye geri yolladı :D Sanırım fanları kutu içerisinde saklamak gerek garantiden yararlanmak için :D
Herhangi bir garanti durumu veya müşteri hizmetleri deneyimim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim hocam ama fanlarda toz olması ve garanti kapsamına girmemesi gerçekten şaka gibi

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Batuhan
renkler fanda iyi dağılmıyor ben beğenmemiştim bundan dolayı Thermalright TL-C12C-S modeli tercih ettim çok daha beğendim

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
eyyüb

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Rick Baba
renkler fanda iyi dağılmıyor ben beğenmemiştim bundan dolayı Thermalright TL-C12C-S modeli tercih ettim çok daha beğendim
Anakartında ARGB girişi olmayan, ARGB'li kule tipi soğutucu alan arkadaş için paylaştım açıkcası bunların 2sini üste takar keyfine bakar

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,212
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Güzel fiyatmış.

Top Bottom