Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bağlantılarını kontrol et bizdeki gibi olmuş sanırım seninde
Pompa zaten 3400 rpm, fanları ben 1500 rpm yaptım 2200 çok sesliBak yine bir yanlışlık var sanırım. O fanlar 2200 rpm çıkması lazım. Pompada 3400 rpm lere çıkması lazım.
Alıntıyı görüntüle
Normalde kaç derece oluyor fanları 2200 alınca ?Pompa zaten 3400 rpm, fanları ben 1500 rpm yaptım 2200 çok sesli
2200 rpm de 78-80 falan, büyük ihtimalle içerdeki sıvı çok ısınıyor radyatöre dokununca elim yanıyor gibiNormalde kaç derece oluyor fanları 2200 alınca ?
Aslında yine bile fazla gibi.2200 rpm de 78-80 falan, büyük ihtimalle içerdeki sıvı çok ısınıyor radyatöre dokununca elim yanıyor gibi
Yani lol gibi aşırı hafif oyunlarda 68-70 derece falan oluyor. Ben bunun tamamen işlemcinin nükleer santral gibi bir şey olmasından düşünüyorum oyunda 130w ın altına düşmüyor genelde 150w çekiyorAslında yine bile fazla gibi.
Kanka PBO seni öldürüyoYani lol gibi aşırı hafif oyunlarda 68-70 derece falan oluyor. Ben bunun tamamen işlemcinin nükleer santral gibi bir şey olmasından düşünüyorum oyunda 130w ın altına düşmüyor genelde 150w çekiyor
işte bu yüzden 65W 5600XYani lol gibi aşırı hafif oyunlarda 68-70 derece falan oluyor. Ben bunun tamamen işlemcinin nükleer santral gibi bir şey olmasından düşünüyorum oyunda 130w ın altına düşmüyor genelde 150w çekiyor
intel alsa böyle olmazdı bence @cfranko senceKanka PBO seni öldürüyo
ekran kartı o kadar sıcak ki geçen 2-3 saniye dokunayım dedim elim yandı hala dokununca acıyor elimin orası. Ekran kartının kasanın içine boşalttığı sıcaklığı düşünürsek ve sıvı soğutmanın radyatörünün üstünde cam olduğunu düşünürsek normal gibiKanka PBO seni öldürüyo
Kasa ne ki ?ekran kartı o kadar sıcak ki geçen 2-3 saniye dokunayım dedim elim yandı hala dokununca acıyor elimin orası. Ekran kartının kasanın içine boşalttığı sıcaklığı düşünürsek ve sıvı soğutmanın radyatörünün üstünde cam olduğunu düşünürsek normal gibi
Thermaltake view51Kasa ne ki ?