Nereye atacam kasanın içine miböcek möcek gelmesin diye konulan şey o atabilirsin
Eyvallah aga valla çok sağol sabahtan beri düşünüyorum bu ne diye ya koyayım kutunun içinede dursun bari bide montajı için yardım edebilir isin rica etsemçöpe atıcan
Hocam sanırım silverstone pf360 modeli o doğru mu ?Eyvallah aga valla çok sağol sabahtan beri düşünüyorum bu ne diye ya koyayım kutunun içinede dursun bari bide montajı için yardım edebilir isin rica etsem
Evet hocamHocam sanırım silverstone pf360 modeli o doğru mu ?
Link varsa atabilirmisiniz ben bakıyorum bakıyorum bulamadımtek tek anlatmak yerine youtube dan am4 soketli soğutucuların kuruluşuna bakın daha yararlı olur
Youtubede birçok rehber var sıvı soğutma montajı ile ilgili izleyip fikir sahibi ol kabataslak ve takıldığın yerlerde yardımcı olalım ben o şekilde öğrendim.Evet hocam
O elinde tuttuğun sata güç kablosu. Onu kullanmana gerek yok sadece M2 SSD varsa.Yardımcı olan herkese teşekkür ederim sıvı soğutmanın montajını bitirdim lakin pompanın üzerindeki kabloları nereye bağlayacam onu düşünüyorum ama onları bir kenara bıraktım şimdi sırayla gidelim aklıma takılan ilk soruyu sorayım. Bu resimdeki kabloları nereye bağlamam gerekiyor sistemde disk vs. kullanmadım sadece m2 ssd var
Öyle demek istemiştir zaten ama karıştırmıştır insanlık hali olabilirCooler Master PF360 yeni icat herhalde
Öyle bir soğutucu yok Silverstone olmasın o
Ben karıştırmışım düzelteyim hocamÖyle demek istemiştir zaten ama karıştırmıştır insanlık hali olabilir
Tamam öyleyse onları kullanmıyorum takmayada gerek yok okey buraya kadar peki şunlar ne kablosuCooler Master PF360 yeni icat herhalde
Öyle bir soğutucu yok Silverstone olmasın o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O elinde tuttuğun sata güç kablosu. Onu kullanmana gerek yok sadece M2 SSD varsa.
Pompa kablosunu anakarttaki AIO_PUMP veya PUMP_FAN girişine takacaksın girişin ismi anakarttan anakarta değişiyor
Onlar Molex kablosu. Kullanmana gerek yok.Öyle demek istemiştir zaten ama karıştırmıştır insanlık hali olabilir
Ben karıştırmışım düzelteyim hocam
Tamam öyleyse onları kullanmıyorum takmayada gerek yok okey buraya kadar peki şunlar ne kablosu