- Reaksiyon skoru
- 49
Turkcell ‘in çocuk tarifesiyle kullanılabiliyor. Tarife linki aşağıda
www.turkcell.com.tr
Ürünün yorumları güzel kullandığımız model Jetzu J5 sadece konumda bazen hata olabiliyor. Onu haricinde aramalarda vb. sorun yaratmıyor. Uygulama ile kontrol edebiliyorsunuz. Yaklaşık 2-3 yıldır. sorunsuz kullanıyor yeğen. Sadece hergün şarj etmek gerekiyor. Değerlendirme puanı 4.8 fiyat performans ürünü
Bu listede farklı modelleri var ama ben kullandığımızı önerdim. diğer modellerde fark var mı onuda tam anlamadım.
Ayrıca alternatif f/p ürünü varsa paylaşalım fikir olsun.
Turkcell Çocuk: Çocukların hattı, ailelerin rahatı!
Turkcell’de çocuklara özel ayrıcalıklı bir dünya sizleri bekliyor. Güvenli ve avantajlı tarifelerle çocuğunuz iletişime ilk adımını atarken, siz de yanında olmanın huzurunu yaşayın. Size en uygun tarifeleri keşfedin.
Ürünün yorumları güzel kullandığımız model Jetzu J5 sadece konumda bazen hata olabiliyor. Onu haricinde aramalarda vb. sorun yaratmıyor. Uygulama ile kontrol edebiliyorsunuz. Yaklaşık 2-3 yıldır. sorunsuz kullanıyor yeğen. Sadece hergün şarj etmek gerekiyor. Değerlendirme puanı 4.8 fiyat performans ürünü
Bu listede farklı modelleri var ama ben kullandığımızı önerdim. diğer modellerde fark var mı onuda tam anlamadım.
Ayrıca alternatif f/p ürünü varsa paylaşalım fikir olsun.