🔥İndirim Sim Kartlı Çocuk Akıllı Saati 799₺

hayriPotter

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
49
Turkcell ‘in çocuk tarifesiyle kullanılabiliyor. Tarife linki aşağıda

Ürünün yorumları güzel kullandığımız model Jetzu J5 sadece konumda bazen hata olabiliyor. Onu haricinde aramalarda vb. sorun yaratmıyor. Uygulama ile kontrol edebiliyorsunuz. Yaklaşık 2-3 yıldır. sorunsuz kullanıyor yeğen. Sadece hergün şarj etmek gerekiyor. Değerlendirme puanı 4.8 fiyat performans ürünü

Bu listede farklı modelleri var ama ben kullandığımızı önerdim. diğer modellerde fark var mı onuda tam anlamadım.

Ayrıca alternatif f/p ürünü varsa paylaşalım fikir olsun.

Ortam dinleme : Çocuğunuzun haberi olmadan etraftaki sesleri dinleyebilirsiniz

Bu özellik nedeni ile okullarda sorun yaşayabilirsiniz.

aldığımızda 5 yaşındaydı yeğenim telefon almaktansa bunu almayı tercih ettik. Okulda 5- 6 yaşında anasınıfınd sorun çıkartmadılar da ortamda genelde odasında duruyor o yüzden abimle eşi ortam dinlenmesini sorun etmedi öyle bir şey olabilirse olmayabilirde emin değilim

Hocanın gidip saat özelliğini öğrenmeye çalışacağını sanmıyorum sorun olmaz bence

Takip icin alacaklara tavsiye etmiyorum gps degil LBS var oda sadece en yakindaki baz istasyonunun yerini gösteriyor tam konum vermiyor

Takip icin alacaklara tavsiye etmiyorum gps degil LBS var oda sadece en yakindaki baz istasyonunun yerini gösteriyor tam konum vermiyor
gps olsa ne olur.
TCL MT42 aldık, çocuk bahçe de ama gps bulamıyor, sürekli şebeke ile 1500mt uzakta gösteriyor. Güvenli alanı kullanamıyoruz, anlık takibi yok, daha ne işe yaradı.

Şuan baktım bugün 799 a düşürmüşler

Reeder çocuk saati daha kaliteli sanırım. 2 yeğenimde bunları kullanıyor çok iyi gerçekten.

Geri