Neler Yeni

Şimdi Ben Müslüman Mıyım?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Allaha ve Hz. Muhammete inanıyorum ama islamın bazı kuralları ve Allahın adaletini çok mantıklı bulmuyorum, bana bulamazsın demeyin lütfen, şimdi ben Müslüman sayılıyor muyum, sayılmıyorsam ne oluyorum?
İslamın ve Imanın Şartları Kabul edersen evet. Mantıklı Bulmadığın seyi sorguluyabilrsin tabiikide.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Bende kitaplara inanmıyorum çünkü insanlar tarafından kitapların içindeki bilgilerin çıkarlar için değiştirildiğini düşünüyorum fakat bir yaratıcı olduğuna inanıyorum

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Sen İslamın ve imanın şartlarından birini bile kabul etmiyorsan müslüman pek sayılmazsın.
Hepsine inanacaksın.

The Batman

80+ Silver
Allahın adeletinden Allahin en şaki kulu bile korkar eger adalette şüphesi olan birinin kafir olma ihtimali yüksektir Allah ile adalet kelimeleri okadar ki ben ifade edicek kelime bulamıyorum benim amacim sadece dünya açısından baktigin için mantıksız gelebilir şüphen oldugu konulari bana yaz buraya yazma tartışma olmasin ama Allahin adaleti herşeyin kilit noktasi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Bende kitaplara inanmıyorum çünkü insanlar tarafından kitapların içindeki bilgilerin çıkarlar için değiştirildiğini düşünüyorum fakat bir yaratıcı olduğuna inanıyorum
Müslüman değilsin o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allaha ve Hz. Muhammete inanıyorum ama islamın bazı kuralları ve Allahın adaletini çok mantıklı bulmuyorum, bana bulamazsın demeyin lütfen, şimdi ben Müslüman sayılıyor muyum, sayılmıyorsam ne oluyorum?
mesela hangi konu için diyorsun

Müslüman değilsin o zaman

mesela hangi konu için diyorsun
açıklık getirmeye çalışalım

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
  • Allah'ın varlığına inanmak,
  • Meleklere inanmak,
  • Kitaplara inanmak,
  • Peygamberlere inanmak,
  • Ahiretin varlığına inanmak,
  • Kadere inanmak.,
Bunlara inanıyorsan eve Müslümansın fakat birine bile inanmıyorsan Müslüman sayılmıyorsun ?
Hüküm bana ait değil ama yazan bu.

Top Bottom