Neler Yeni

Şimdi bu modifiye mi? güya 500 bin TL harcanmış.

FreakyXd

80+ Silver

Bromer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Ömer Bilici

FreakyXd

80+ Silver
Ya dostum istediğim etkinliğe boş derim, eleştirirsin anlarım da görüşüme karışamazsın.
karışırım ! burda araba şeyi varsa. bende senin herşeyine boş diyorum o zaman. sen bi git arabaları swapla iyi paraları var aracın kaputun motoruna modifye yap. iyi parası var 😂

Rammstein

80+ Silver
karışırım ! burda araba şeyi varsa. bende senin herşeyine boş diyorum o zaman. sen bi git arabaları swapla iyi paraları var aracın kaputun motoruna modifye yap. iyi parası var 😂
Dostum de ya de. A-aa. Ben diyemezsin mi diyorum?

FreakyXd

80+ Silver

Rammstein

80+ Silver
neyse tartışamam senle. konuyu şey etme istersen
:D. Müslümanlığı veya Hristiyanlığı boş bulan insanlara karşı da böyle davranıyor musun? Şimdi buna da gülme emojisi atarsın aşağıladğını falan sanırsın.

FreakyXd

80+ Silver
:D. Müslümanlığı veya Hristiyanlığı boş bulan insanlara karşı da böyle davranıyor musun? Şimdi buna da gülme emojisi atarsın aşağıladğını falan sanırsın.
konu ta nereye geldi bişey demiyorum allahım ya. konu araba dine döndü konu.

FreakyXd

80+ Silver

EMGRANDO

80+ Bronze
Ulan sanki aracın sahibini tanıyorlarmış gibi yok Harun Taştan yok Ünal Turan atıp tutuyonuz Harun Dediğin Adamın Yaptığını Yapan Binlerce İnsan Var Bu Adamla ne alakası var adam yapmış SAYGI DUYUN Nerde Ergenus var coşuyo yorumlarda(Bu Arada Parası Olan Ünal Turanın Yaptığını Yapar 2 Tampon 1 marşpiyel Taktı diye Adamı Ne Yaptınız) l kaputun içinde yatan şey ! Size yemin ediyorum arabanın orjinal hali daha iyi. ya gider o fiyata Supra alırım ya da supra swaplı araçlar yaparım ! @$ilent

Asıl modifye dediğin budur ! alın size beygir fışkırıyor supra motorlu 1000Hp.

sondaki adamın sesi :D:ROFLMAO::ROFLMAO:

Top Bottom