Boş konuşuyorsun.Ya arabacılar Allah aşkına gelin linçleyin ya.
Ya dostum istediğim etkinliğe boş derim, eleştirirsin anlarım da görüşüme karışamazsın.Dostum boş konuşma istersen ? biz diyormuyuz şey boş diye.
karışırım ! burda araba şeyi varsa. bende senin herşeyine boş diyorum o zaman. sen bi git arabaları swapla iyi paraları var aracın kaputun motoruna modifye yap. iyi parası varYa dostum istediğim etkinliğe boş derim, eleştirirsin anlarım da görüşüme karışamazsın.
Dostum de ya de. A-aa. Ben diyemezsin mi diyorum?karışırım ! burda araba şeyi varsa. bende senin herşeyine boş diyorum o zaman. sen bi git arabaları swapla iyi paraları var aracın kaputun motoruna modifye yap. iyi parası var
. Müslümanlığı veya Hristiyanlığı boş bulan insanlara karşı da böyle davranıyor musun? Şimdi buna da gülme emojisi atarsın aşağıladğını falan sanırsın.neyse tartışamam senle. konuyu şey etme istersen
konu ta nereye geldi bişey demiyorum allahım ya. konu araba dine döndü konu.. Müslümanlığı veya Hristiyanlığı boş bulan insanlara karşı da böyle davranıyor musun? Şimdi buna da gülme emojisi atarsın aşağıladğını falan sanırsın.
Sayende. Ben kendi görüşüm olduğunu belirttim, sen yüreğine yediremedin herhalde anlamadım ki.konu ta nereye geldi bişey demiyorum allahım ya. konu araba dine döndü konu.
sondaki adamın sesiUlan sanki aracın sahibini tanıyorlarmış gibi yok Harun Taştan yok Ünal Turan atıp tutuyonuz Harun Dediğin Adamın Yaptığını Yapan Binlerce İnsan Var Bu Adamla ne alakası var adam yapmış SAYGI DUYUN Nerde Ergenus var coşuyo yorumlarda(Bu Arada Parası Olan Ünal Turanın Yaptığını Yapar 2 Tampon 1 marşpiyel Taktı diye Adamı Ne Yaptınız) l kaputun içinde yatan şey ! Size yemin ediyorum arabanın orjinal hali daha iyi. ya gider o fiyata Supra alırım ya da supra swaplı araçlar yaparım ! @$ilent
Asıl modifye dediğin budur ! alın size beygir fışkırıyor supra motorlu 1000Hp.
Yani senin sevdiğin bir şeye laf edince yüreğine yediremedin.ne alaka