Bromer
80+ Bronze
Dahası
Bende onu diyorum zaten dostum.asıl üsteki apaçi. Altaki makinayla karşılaştırmazsın.
Bende onu diyorum zaten dostum.asıl üsteki apaçi. Altaki makinayla karşılaştırmazsın.
Tamam işte bana göre boş.aynen öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
size göre boş size dolu dolu hayatlar çocukluğumuzdan belli var bu arabalar hayalimizdeki makinalar supra. modifyenin neresi boş ?
BANA GÖRE ARABACILAR BAKIN BURADAYIM LİNÇİ AHA DA ŞURAMA ATIN.Arabacılar tarafından linç yemek istemiyorsan bence yazma !
bende supra motorlu e36 niyetlendim o da nasip olmadı Rx 8 alıcam gibi duruyor.Bi ara e46 toplamaya niyetlenmiştim de zor iş.
boş konuşuyorsun işte. Dolu dolu hayatlar size.BANA GÖRE ARABACILAR BAKIN BURADAYIM LİNÇİ AHA DA ŞURAMA ATIN.
Dostum terbiyesizlik yapma, biz diyor muyuz rock Dünya'nın en boş işidir diye?BANA GÖRE ARABACILAR BAKIN BURADAYIM LİNÇİ AHA DA ŞURAMA ATIN.
De dostum istediğin kadar de. Herkesin kendi görüşü.Dostum terbiyesizlik yapma, biz diyor muyuz rock Dünya'nın en boş işidir diye?
Rx8 hiç bulaşma bence wankel motor malum.bende supra motorlu e36 niyetlendim o da nasip olmadı Rx 8 alıcam gibi duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
boş konuşuyorsun işte. Dolu dolu hayatlar size.
arabacılar gelirse çok yersin linç bence yazma.De dostum istediğin kadar de. Herkesin kendi görüşü.
bulaşırım pek bişey olmaz mazdanın servisine atarımRx8 hiç bulaşma bence wankel motor malum.
Ya arabacılar Allah aşkına gelin linçleyin ya.arabacılar gelirse çok yersin linç bence yazma.