muskA
80+ Silver
yanlış hatırlamıyorsam fpl'e hazırlanıyor.ve yaş ile ne alakası var ?Kaç yaşındasın kral?
Hangi takımda oıynuyorsun?
yanlış hatırlamıyorsam fpl'e hazırlanıyor.ve yaş ile ne alakası var ?Kaç yaşındasın kral?
Hangi takımda oıynuyorsun?
ben arkadaşlarımla oynuyorum ama urf modu geldiğinde ayrı bıkmadan oynayabilirim.En pişman olduğum oyun League of Legends zamanında 4 sene bırakmadan oynamıştım.
inşallah bir fpl c çıkayım şuan hiç ısınasım yok ya köyden yeni geldim yorgunumyanlış hatırlamıyorsam fpl'e hazırlanıyor.ve yaş ile ne alakası var ?
Benim 100 saatim ya var ya yoktur ama eğlenceli oyun arkadaşla girersen.team fortress 2 toplam 3 hesapta 3000 saat
Çok iyi. 12 yaşında bu oyunu bu kadar oynamak kolay değil büyüyünce umarım iyi yerlere gelirsin 12 ne12 celestial gaming internette arattığında çıkan web sitesi bizim takımın değil
Full cs 2.5 3k saatim olduğu zaman dead by daylight sarmıştım o zaman profesyonel olma hayalim yoktu ordada bir 1.5k saatim varÇok iyi. 12 yaşında bu oyunu bu kadar oynamak kolay değil büyüyünce umarım iyi yerlere gelirsin 12 ne
Hiç başka oyun düşündün mü yoksa hep cs mi diyorsun?
Yok yani yine rekabetçi olarak diyorum sadece cs herhalde?Full cs 2.5 3k saatim olduğu zaman dead by daylight sarmıştım o zaman profesyonel olma hayalim yoktu ordada bir 1.5k saatim var
AynenYok yani yine rekabetçi olarak diyorum sadece cs herhalde?
Faceit 10 levelsin o zaman benim de 5 levele 22 elo kaldıinşallah bir fpl c çıkayım şuan hiç ısınasım yok ya köyden yeni geldim yorgunum
10 level değilde 2700 elo 10 level 2001 eloFaceit 10 levelsin o zaman benim de 5 levele 22 elo kaldı