çocukluğum gta vice city ile geçti beeŞimdiye kadar en çok oynadığınız oyun hangisi ? Benim ki
Csgo 2010 saat
O benim elom 1225 mi ne 2.5 katım vay be helal .10 level değilde 2700 elo 10 level 2001 elo
Benim de gta vice city de geçti ama tam saatini bilmediğim için yazmadım. Helikopter görevini geçemediğimi hatırlıyorum ama bir gün yükleyip o bölümü geçicem .çocukluğum gta vice city ile geçti bee
çocukken çok zordu o görev şimdi hemen geçiyoruz o korku kalmadı artıkO benim elom 1225 mi ne 2.5 katım vay be helal .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim de gta vice city de geçti ama tam saatini bilmediğim için yazmadım. Helikopter görevini geçemediğimi hatırlıyorum ama bir gün yükleyip o bölümü geçicem .
Hiç sorma ya patlayınca korkuyodumçocukken çok zordu o görev şimdi hemen geçiyoruz o korku kalmadı artık
ben hep tek başıma giriyordum ama artık sıktı girmiyorumBenim 100 saatim ya var ya yoktur ama eğlenceli oyun arkadaşla girersen.
Tek başına oynayınca ben çoğu oyundan sıkılıyorum ya.ben hep tek başıma giriyordum ama artık sıktı girmiyorum
cs goŞimdiye kadar en çok oynadığınız oyun hangisi ? Benim ki
Csgo 2010 saat