Teşekkürler Sen Çok Fazla Biliyorsun Galiba başka önerebilirimisinLudus oynamıştı savaşçı eğitiyosun para kazanıyosun falan. Büyük ihtimal bildiğin dealers life var. Pompacı simülasyonu var. Border officer var.
Hepsi elraenn in oynadıkları sen ordan girince bende aklıma gelenleri yazdım. Bayadır izleyemiyorum illa bilmediğim vardır.Teşekkürler Sen Çok Fazla Biliyorsun Galiba başka önerebilirimisin
Hepsine bakacağım bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
aaa 2.si çıkıcak yep![]()
Save 65% on Internet Cafe Simulator 2 on Steam
Internet Cafe Simulator 2 is an extremely comprehensive and detailed internet cafe business simulation game.store.steampowered.com
![]()
Ludus oynamıştı savaşçı eğitiyosun para kazanıyosun falan. Büyük ihtimal bildiğin dealers life var. Pompacı simülasyonu var. Border officer var. Çok beğendiğim thief simulator var. Barn finders var. Ranch simulator, car dealer simulator, prison simulator, trader life simulator, firefighting simulator var yeter herhalde.
Onların çoğu muhabbet ile sarıyor. Barn finders ile Thief simolator güzel amaTwitcth'de Elraenn izlerken denk geldim İncternet Cafe Simulator Oynuyor Bunun Gibi Oyun önerebilir misiniz?
İnternet Cafe Simulator
Good Pizza
Streamer Life
Gibi Gibi
@Dontaçhi
Gerçek bir simülasyon olduğu söylemiştim. Ekstra olarak tam zevkini almak için binlerce liralık ekipmana da ihtiyacın var.32 GB Ram
ve bir Uçak DLC'si 500 TL
Tüm DLC'ler 18 BİN TL
![]()
o ikisini benimde aklımda sizin önerecekleriniz varmı acaba?Streamer life vardı ben 28 saat falan oynadım alınır ama bir süre sonra sinir krizi geçirme ihtimalin var çünkü 2 defa aynı şey oldu 1 kere değil oyunda hiç vir şey yapamıyorsun ekranı masa üstüne koyamıyorum arabaya binemiyorsun oyun bitti sıfırdan başla demek yani internet cafe alıcaksan ya 2 . Oyunu bekle yada indirim zamanını bekle iki oyunu paket olarak satıyorlar 1 oyun fiyatına geliyor bence 2. Oyunu bekle ama
bu biraz fazla oldu bro adamı üzme istersen.PC building simulator, asla alamayacağın hayalini kurduğun bilgisayarları yapabilirsin...
Game Dev TycoonTwitcth'de Elraenn izlerken denk geldim İncternet Cafe Simulator Oynuyor Bunun Gibi Oyun önerebilir misiniz?
İnternet Cafe Simulator
Good Pizza
Streamer Life
Gibi Gibi
@Dontaçhi