Tm sende şovunu yaptın iyi oldun beğeni aldın güle güleBir haftadır konuşmalarını okuyorum sen ne Atatürkçü ne de milliyetçisin sen AKP'li sin bu kadar hadi evine uğraşamam seninle.
Sandığa gitmiyorsan AKP lisin doğru söylemiş. Sandığa gitmemek şu düzeni devam ettirmektir çünküTm sende şovunu yaptın iyi oldun beğeni aldın güle güle
Sizin zihniyete göre CHP ye oy verenler de hain AKP ye de bu zihniyeti biz değiştirecegizBir haftadır konuşmalarını okuyorum sen ne Atatürkçü ne de milliyetçisin sen AKP'li sin bu kadar şimdi hadi evine uğraşamam seninle.
Bunu okuyup da hala bir şey anlamadıysan acil bir doktora da görün sıkıntıların var çünkü bazı şeyleri anlamamak ile ilgili boşuna AKP'li değilsin zaten.
Ne alaka bu düşünceniz çok yanlış iki tarafta da adam yoksa ben ne yapayımSandığa gitmiyorsan AKP lisin doğru söylemiş. Sandığa gitmemek şu düzeni devam ettirmektir çünkü
Adam seçmiyoruz alooo ADAM SEÇMİYORUZ ADAM SEÇMİYORUZ ADAM SEÇMİYORUZ ADAM SEÇMİYORUZ.Ne alaka bu düşünceniz çok yanlış iki tarafta da adam yoksa ben ne yapayım
Talk şova devam et sende bu kafayla devamTamam palyaço sirk de sana iyi eğlenceler.
Tm sen vatanseversin biz hainiz sen iyisin biz kötüyüz ümit Özdağ in da yapmak istediğini anlayınca ve ayrılınca oradan o adama da hain sakın deme amaOnda bunu anlayacak kapasite olsa sence bunları konuşuyor olur muyduk.
HDP' liler özdağa rağmen oy veriyor, bu vermiyor.Ben Kurdum siz ise koyun bu cevap yeterli olur senin için.
Alıntıyı görüntüle
HDP halkı şuanda sinir oluyor Kılıçdaroğlu nun HDP ye özerklik sözü yalan oldu HDP liler Özdağ i hiç sevmez seçim günü her şey belli olurHDP' liler özdağa rağmen oy veriyor, bu vermiyor.
Alıntıyı görüntüle
Benim milliyetçiliğimi sen Dahil kimse sorgulayamaz ismimi araştır bakalım nereden geliyor biz kökten bağlıyız bunu sen anlayamazsın boşuna kendini yorma bu yorumuma da her zaman yaptığn gibi gülme emoji at geçBen Kurdum siz ise koyun bu cevap yeterli olur senin için.
Alıntıyı görüntüle