Berkarda
80+ Silver
@Abdullah Hacıgül abi lütfen cinsel kategori açın ve bunu açıp kapatma olsun
Bencede@Abdullah Hacıgül abi lütfen cinsel kategori açın ve bunu açıp kapatma olsun
istersen yapmışmısın diye sor benle sevgili ikenKıza izliyormusun diye sorsammı?
kız bugluNe yapacağımı şaşırdım bu nasıl bı kız ya
Knk o gönderiyi at soyle yaz. "Sen nerden biliyon bunu "Ne yapacağımı şaşırdım bu nasıl bı kız ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bencede
Akıl hastası standartlarına göre normal hocamNedense sürekli böyle videolar beğeniyor önceden 1 konu daha açmıştım zaten kızla muahbbeti ilerlettim baya samimiyiz bugün reels izlerken bu videoyu beğendiği gördüm sizce bu kız normalmi?
Sen izliyorsan de kiKıza izliyormusun diye sorsammı?
Ben erkeğim ve izlemiyorum. İnanıp inanmamak sana kalmış.aynen kesin inandım ve sen erkeksin gibi
Anormal biri olduğu net.Ne yapacağımı şaşırdım bu nasıl bı kız ya
ben seni hep kız sandımBen erkeğim ve izlemiyorum. İnanıp inanmamak sana kalmış.
Profilden dolayı dimi?ben seni hep kız sandım
evet galiba koreli kız alcan galiba h.o. şimdiden Allah evlenceğin karı ile mutlu ve huzurlu evlilikler versinProfilden dolayı dimi?
Almak için Kore ye gitmem ama zaman gösterecek. Eğer ileride bir Koreli sevgilim olursa... Ama illa Koreli istemiyorum. Ama tabi şartlarım var.evet galiba koreli kız alcan galiba h.o. şimdiden
iyi yani güzeller bizim kızlar önüne gelene sev oluyorAlmak için Kore ye gitmem ama zaman gösterecek. Eğer ileride bir Koreli sevgilim olursa... Ama illa Koreli istemiyorum. Ama tabi şartlarım var.
Onlar galiba tükenmişlik sew sendromu yaşıyoriyi yani güzeller bizim kızlar önüne gelene sev oluyor